Produse electrocasnice

PerfectCare Elite Silence Staţie de călcat cu abur

Presiune de până la 7, 2 bari, Jet de abur de 490 g, Blocare la transport, Rezervor de apă detaşabil de 1, 8 l GC9642/60 Caută produse similare
 • Cel mai puternic abur pentru cea mai rapidă călcare*

  • PREMIUL PENTRU DESIGN RED DOT 2016

  PerfectCare Elite Silence

  Staţie de călcat cu abur

  GC9642/60 Caută produse similare

  PerfectCare Elite Silence este cea mai bună staţie de călcat cu abur de la Philips cu tehnologia silenţioasă cu abur, dar totuşi puternică. Calcă de la blugi la mătase fără a fi nevoie să setezi temperatura. Garantat fără arsuri pe toate articolele ce pot fi călcate. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 1.750,00 LEI
 • Cel mai puternic abur pentru cea mai rapidă călcare*

  foundation-base.video.controls.play foundation-base.video.controls.pause
  foundation-base.video.flash.you-need-flash
  foundation-base.video.flash.click-here foundation-base.video.flash.to-download

Clipuri video

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cel mai puternic abur pentru cea mai rapidă călcare*

Călcare extrem de confortabilă şi tehnologie silenţioasă cu abur

 • Detartrează eficient şi uşor aparatul pentru a-i prelungi viaţa

  Detartrează eficient şi uşor aparatul pentru a-i prelungi viaţa

  Performanţă de foarte lungă durată a aburului: funcţia exclusivă şi poziţionată ideal Easy De-Calc Plus de la Philips asigură modalitatea ideală de a elimina calcarul şi a extinde durata de viaţă a staţiei tale de călcat cu abur. Fierul tău de călcat îţi va reaminti prin lumină şi sunet când trebuie să efectuezi detartrarea. Numai când aparatul este rece, pur şi simplu deschide dopul Easy De-Calc şi colectează apa murdară şi calcarul într-un recipient.

 • Economie de energie cu modul ECO

  Economie de energie cu modul ECO

  Utilizând modul ECO, ce utilizează o cantitate redusă de aburi, poţi economisi energie fără a compromite rezultatele călcării. Pentru călcare mai rapidă, comută la modul Turbo, care generează mai mult abur.

 • fierul de călcat cu greutate redusă face călcatul mai uşor şi mai confortabil

  fierul de călcat cu greutate redusă face călcatul mai uşor şi mai confortabil

  Fierul staţiei tale de călcat cu abur are greutatea ideală: uimitor de uşor şi comod de manevrat. Acesta glisează uşor peste haine, îndepărtează cele mai dificile cute în câteva clipe şi îţi solicită mai puţin încheietura. De asemenea, călcatul vertical devine mai uşor şi mai eficient. Acum, poţi îndepărta comod şi eficient cutele de pe hainele tale delicate, cum ar fi jachetele, rochiile şi chiar hainele dificil de călcat, cum ar fi materialele plisate, decoraţiunile, nasturii şi altele, călcându-le vertical.

 • Calci de la blugi la mătase fără a fi nevoie de setări de temperatură

  Calci de la blugi la mătase fără a fi nevoie de setări de temperatură

  Acum poţi călca de la blugi la mătase fără a fi nevoie să setezi temperatura. Garantat fără arsuri pe toate articolele ce pot fi călcate. Tehnologie revoluţionară cu 1) Procesorul de control inteligent şi avansat, care controlează cu exactitate temperatura tălpii 2) Multi-camera de abur cu generator de abur ciclonic ultra puternic, care asigură mai mult abur, într-un ritm constant, şi un fier de călcat ultra uşor, făcând călcatul mai uşor şi mai rapid.

 • Poate fi utilizat cu apă de la robinet, reumple oricând în timpul călcatului

  Poate fi utilizat cu apă de la robinet, reumple oricând în timpul călcatului

  Staţia ta de călcat cu abur este concepută pentru a utiliza apă de la robinet. În timpul călcatului, atunci când nu mai este apă în rezervor, poţi reumple rezervorul cu uşurinţă fără să aştepţi sau să opreşti aparatul.

 • Talpa fierbinte poate fi lăsată în siguranţă pe masa de călcat

  Talpa fierbinte poate fi lăsată în siguranţă pe masa de călcat

  Tehnologia inovatoare Philips OptimalTEMP garantează că nu vor exista arsuri pe toate articolele ce pot fi călcate. În timpul călcării, nu este nevoie să pui fierul înapoi pe staţia de bază, este suficient să laşi talpa fierbinte a fierului de călcat direct pe îmbrăcăminte sau pe husa din bumbac pentru masa de călcat, fără accesorii de suport suplimentare. Acesta nu va deteriora niciun articol de îmbrăcăminte care poate fi călcat, nici masa. Astfel, călcatul este mai uşor, cu mai puţin efort al încheieturii mâinii.

 • Funcţia de oprire automată de siguranţă opreşte automat

  Funcţia de oprire automată de siguranţă opreşte automat

  Funcţia de oprire automată de siguranţă opreşte automat aparatul dacă nu este utilizat timp de 10 minute, pentru a economisi energie.

 • Tehnologie silenţioasă cu abur: puterea aburului cu sunet minim

  Tehnologie silenţioasă cu abur: puterea aburului cu sunet minim

  Calcă fără bătăi de cap având familia alături, în timp ce vizionezi la televizor, fără a fi deranjat(ă) de zgomotul aburului. Tehnologia silenţioasă cu abur oferă un abur foarte puternic, dar silenţios. Staţia de călcat cu abur este prevăzută cu filtre silenţioase pentru abur, pentru a reduce zgomotul produs de acesta, şi cu o tehnologie de atenuare a zgomotului, pentru a reduce zgomotul produs de pompa din bază.

 • Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor

  Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor

  Acest fier de călcat este testat şi aprobat, pentru performanţa sa de călcare excelentă, de institute independente de experţi în domeniul textilelor, cum ar fi DWI, IWTO, Woolmark. Programul Woolmark Apparel Care ajută consumatorii să identifice produsele de calitate destinate îngrijirii rufelor, aprobate de compania Woolmark în vederea utilizării cu produse din lână. Philips, cu tehnologia sa exclusivă OptimalTEMP, este până în prezent singura marcă ce poate fi certificată cu standardul de aur de la Woolmark. Poţi avea încredere că produsele de îngrijire a rufelor aprobate de Woolmark sunt ideale pentru orice articol din lână.

 • Cea mai bună talpă de alunecare

  Cea mai bună talpă de alunecare

  Cea mai bună talpă de alunecare şi cea mai rezistentă la zgârieturi, de 5 stele, cu strat integrat de oxid de titan

 • Abur foarte puternic pentru rezultate extrem de rapide ale călcării

  Motorul de abur inovator generează un abur ultraputernic, care pătrunde în straturile profunde ale hainelor, ceea ce face călcatul mai rapid şi mai eficient. Puterea aburului poate fi reglată pentru a corespunde nevoilor tale.

 • Presiune de până la 7,2 bari

  Cu cât este mai mult abur, cu atât mai repede vei călca. Aburul generat este atât de puternic şi consistent încât ajunge până în interiorul hainelor, ceea ce face călcatul mai rapid şi mai bun. Puterea aburului poate fi reglată pentru a corespunde nevoilor tale.

Vezi toate Specificaţile
 • Greutatea fierului şi debit de abur (norma IEC60311) vs. cele mai bine vândute 10 de staţii de călcat cu abur; testate în decembrie 2014

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa