AccentWhite

  Bec

  Lumină decorativă fiabilă

  Soluţia fiabilă de iluminare decorativă, care oferă lumină albă şi caldă. Perfectă pentru a crea o atmosferă caldă într-o zonă specială din locuinţa dvs. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

AccentWhite Bec

2 W (10 W), Soclu normal, Alb cald G08727900846904 Caută produse similare

Lumină decorativă fiabilă

Luminează o zonă specială a camerei

 • Iluminare de accent

  Pentru a atrage mai multă atenţie asupra unei anumite zone sau unui anumit obiect, puteţi utiliza iluminarea de accent. O sugestie de lumină care dă un accent special.

 • Iluminează zone din locuinţa dvs. sau din jurul acesteia

  Pentru a ilumina o anumită zonă din locuinţa dvs. sau din jurul acesteia, Philips oferă o gamă largă de lămpi colorate şi cu LED-uri.

 • Reduceţi consumul de energie din momentul în care acţionaţi comutatorul

  Toate becurile economice Philips reduc consumul de energie din momentul în care acţionaţi comutatorul. Pe parcursul duratei de viaţă, acestea utilizează mai puţini Kw şi astfel reduc factura de energie. Nivelul de reducere a consumului de energie diferă în funcţie de tipul de bec şi de tehnologie.

 • Puteţi avea încredere în ce este scris pe ambalajul Philips

  Philips îşi respectă promisiunile legate de performanţa becurilor. Puteţi avea încredere în ceea ce este scris pe ambalajul Philips cu privire la nivelul de lumină generată, durata de viaţă şi puterea echivalentă cu becurile incandescente.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa