Minisistem MP3 Hi-Fi

  Obsedat de sunet

  Pregătiţi-vă pentru o petrecere continuă. Minisistemul Hi-Fi vă va permite să vă bucuraţi de fişiere de muzică convertite din sistemul dvs. Hi-Fi alături de prieteni. Bas puternic de ultimă generaţie şi sunet surround virtual, viaţa este doar un concert enorm, continuu. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Minisistem MP3 Hi-Fi

420 W, Changer cu 3 discuri, Convertire multisursă FWM582/12 Caută produse similare

Obsedat de sunet

 • Changer cu 3 discuri pentru redarea comodă a mai multor discuri

  Changer cu 3 discuri pentru redarea comodă a mai multor discuri

  Cu changer-ul cu 3 discuri pentru redarea muzicii, puteţi alege dintre trei CD-uri diferite din interiorul dispozitivului în acelaşi timp. Această funcţie utilă vă permite să savuraţi o gamă variată de muzică, economisind timpul preţios necesar schimbării frecvente a CD-urilor.

 • Reglare digitală cu 40 de presetări pentru mai mult confort

  Reglare digitală cu 40 de presetări pentru mai mult confort

  Radioul digital oferă opţiuni muzicale suplimentare colecţiei de muzică pe sistemul audio Philips. Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Dynamic Bass Boost cu 3 trepte pentru un bas profund

  Dynamic Bass Boost cu 3 trepte pentru un bas profund

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. Puteţi personaliza nivelul basului pentru a se potrivi stilului dvs. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică ascultat.

 • Karaoke pentru interpretare şi divertisment fără sfârşit

  Karaoke pentru interpretare şi divertisment fără sfârşit

  Funcţionalitatea Karaoke de care dispune playerul dvs. DVD vă oferă distracţie şi amuzament nelimitate şi o experienţă audio de neuitat. Vă puteţi îmbunătăţi prestaţia adăugând un efect de ecou la vocea dumneavoastră. Controlul tonalităţii vă permite să alegeţi tonalitatea potrivită vocii dumneavoastră.

 • Amplificator dublu pentru un sunet de o calitate mai bună

  Amplificator dublu pentru un sunet de o calitate mai bună

  Amplificatorul dublu asigură performanţă îmbunătăţită a sunetului prin reducerea modulării intercalate între woofer şi tweeter, deoarece fiecare transductor este alimentat de propriul amplificator dedicat. Rezultă sunete joase profunde şi puternice care au impact puternic fără să interfereze prea mult cu frecvenţele superioare, astfel încât rămân pure şi detaliate. Utilizate în combinaţie cu design crossover activ, se obţine control îmbunătăţit asupra fazei şi a răspunsului în frecvenţă al fiecărui transductor, rezultând un sunet mai echilibrat şi mai natural.

 • MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  Tehnologia MAX Sound amplifică instantaneu frecvenţele joase, mărind la maxim performanţa volumului şi creând o experienţă audio impresionantă printr-o simplă atingere de buton. Circuitul electronic sofisticat calibrează sunetul existent şi setările volumului, amplificând la maxim, instantaneu, basul şi volumul, fără distorsiuni. Rezultatul final este o amplificare semnificativă atât a spectrului sonor, cât şi a volumului, adăugând forţă piesei ascultate.

 • Putere totală de ieşire 420 W RMS

  Putere totală de ieşire 420 W RMS
 • Sistem de boxe Bass Reflex pe 2 căi, pentru un sunet puternic

  Sistem de boxe Bass Reflex pe 2 căi, pentru un sunet puternic
 • 60 de ore de muzică WMA-CD sau 30 de ore de muzică MP3-CD

  60 de ore de muzică WMA-CD sau 30 de ore de muzică MP3-CD
 • Incredible Surround™ pentru o experienţă audio de excepţie

  Incredible Surround este o tehnologie audio de la Philips care măreşte considerabil câmpul sonor şi oferă o experienţă audio incredibilă. Prin deplasarea electronică a fazei, Incredible Surround combină sunetele canalelor din stânga şi dreapta, mărind virtual distanţa dintre cele două difuzoare. Cu cât distanţa este mai mare, cu atât se îmbunătăţeşte efectul stereo, creând o dimensiune a sunetului mult mai naturală. Prin Incredible Surround, veţi cunoaşte sunetul surround total, profund şi amplu, fără să folosiţi difuzoare suplimentare.

 • Transferaţi muzică de pe CD-uri, radio şi karaoke pe un dispozitiv USB

  Cu această caracteristică inteligentă, puteţi asculta cu uşurinţă întregul conţinut muzical pe sistemul dvs. Hi-Fi direct din MP3 playerul portabil. Convertiţi pur şi simplu karaoke şi conţinutul dorit de pe CD-uri, de pe casete, de la posturi radio sau alte intrări audio ale sistemului direct pe dispozitivul USB. Păstraţi-vă casetele preferate şi convertiţi conţinutul acestora în format MP3, fără a utiliza un PC. De asemenea, puteţi preseta cronometrul pentru a înregistra emisiunea radio preferată pe sistemul dvs., iar acesta va înregistra automat emisiunea pe dispozitivul USB.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa