Minisistem MP3 Hi-Fi

  Transformaţi şi ascultaţi muzica imediat

  Pentru a vă bucura de muzică un timp nelimitat, FWM377 oferă un CD changer pentru 3 CD-uri, 30 de ore de redare fără oprire şi capacitatea de a transfera toată muzica dvs. de pe CD-uri, de pe casete şi de la radio direct pe un dispozitiv USB. În plus, Max Sound şi Dynamic Bass Boost asigură un sunet excelent!

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Transformaţi şi ascultaţi muzica imediat

pentru a vă distra non-stop

 • Changer cu 3 discuri pentru redarea comodă a mai multor discuri

  Changer cu 3 discuri pentru redarea comodă a mai multor discuri

  Cu changer-ul cu 3 discuri pentru redarea muzicii, puteţi alege dintre trei CD-uri diferite din interiorul dispozitivului în acelaşi timp. Această funcţie utilă vă permite să savuraţi o gamă variată de muzică, economisind timpul preţios necesar schimbării frecvente a CD-urilor.

 • 30 ore de redare de muzică MP3-CD

  30 ore de redare de muzică MP3-CD

  MP3 înseamnă "MPEG 1 Audio layer-3". MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio.

 • MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  Tehnologia MAX Sound amplifică instantaneu frecvenţele joase, mărind la maxim performanţa volumului şi creând o experienţă audio impresionantă printr-o simplă atingere de buton. Circuitul electronic sofisticat calibrează sunetul existent şi setările volumului, amplificând la maxim, instantaneu, basul şi volumul, fără distorsiuni. Rezultatul final este o amplificare semnificativă atât a spectrului sonor, cât şi a volumului, adăugând forţă piesei ascultate.

 • Dynamic Bass Boost cu 3 trepte pentru un bas profund

  Dynamic Bass Boost cu 3 trepte pentru un bas profund

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. Puteţi personaliza nivelul basului pentru a se potrivi stilului dvs. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică ascultat.

 • Reglare digitală cu 40 de presetări pentru mai mult confort

  Reglare digitală cu 40 de presetări pentru mai mult confort

  Radioul digital oferă opţiuni muzicale suplimentare colecţiei de muzică pe sistemul audio Philips. Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Putere totală 240 W RMS

  Putere totală 240 W RMS
 • Sistem de boxe Bass Reflex pe 2 căi, pentru un sunet puternic

  Sistem de boxe Bass Reflex pe 2 căi, pentru un sunet puternic
 • Casetofon stereo

  Casetofon stereo
 • Transferaţi muzică de pe CD-uri, radio sau casete pe un dispozitiv USB

  Cu această caracteristică inteligentă, puteţi asculta cu uşurinţă întregul conţinut muzical pe sistemul dvs. Hi-Fi direct din MP3 playerul portabil. Convertiţi pur şi simplu conţinutul dorit de pe CD-uri, de pe casete, de la posturi radio sau alte intrări audio ale sistemului dvs. direct pe dispozitivul USB. Păstraţi-vă casetele preferate şi convertiţi conţinutul acestora în format MP3, fără a utiliza un PC. De asemenea puteţi preseta cronometrul pentru a înregistra emisiunea radio preferată pe sistemul dvs., iar acesta va înregistra automat emisiunea pe dispozitivul USB.

 • Incredible Surround™ pentru o experienţă audio de excepţie

  Incredible Surround este o tehnologie audio de la Philips care măreşte considerabil câmpul sonor şi oferă o experienţă audio incredibilă. Prin deplasarea electronică a fazei, Incredible Surround combină sunetele canalelor din stânga şi dreapta, mărind virtual distanţa dintre cele două difuzoare. Cu cât distanţa este mai mare, cu atât se îmbunătăţeşte efectul stereo, creând o dimensiune a sunetului mult mai naturală. Prin Incredible Surround, veţi cunoaşte sunetul surround total, profund şi amplu, fără să folosiţi difuzoare suplimentare.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa