Minisistem Hi-Fi

  O experienţă sonoră de excepţie

  Veţi aprecia cu siguranţă minisistemul Hi-Fi FWC143, atât pentru sunetul său bogat şi clar, cât şi pentru controlul şi manevrabilitatea sa. Nu mai trebuie decât să vă relaxaţi şi să savuraţi muzica, aşa cum doriţi şi cât timp doriţi! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

O experienţă sonoră de excepţie

 • Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică ascultat.

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Sistem complet de boxe Bass Reflex

  Sistem complet de boxe Bass Reflex

  Boxele Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas profund. Diferenţiindu-se de boxele convenţionale, acestea dispun de un tub acustic suplimentar care este aliniat acustic la woofer, optimizând redarea frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. În combinaţie cu difuzorul, tubul acustic amplifică frecvenţele joase, furnizând un bas puternic, de calitate.

 • Tuner AM/FM pentru divertisment la radio

  Tuner AM/FM pentru divertisment la radio
 • Casetofon stereo

  Casetofon stereo
 • Redă discuri CD, CD-R şi CD-RW

  Philips este cunoscut pentru crearea de produse compatibile cu multe discuri disponibile pe piaţă. Acest sistem audio vă permite să savuraţi muzică de pe CD, CD-R şi CD-RW. Un singur CD poate stoca până la 10 de ore de muzică. CD-RW (Compatibilitate cu formatul CD-RW) înseamnă că sistemul dvs. audio poate reda discuri atât în format CD-R, cât şi CD-RW. Discurile CD-R pot fi înregistrate o singură dată şi pot fi redate de orice player audio de CD-uri, în timp ce discurile CD-RW pot fi înregistrate şi reînregistrate de mai multe ori, şi pot fi redate doar de playerele CD audio compatibile.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa