Minisistem audio

  Experienţă sonoră deosebită

  Dragoste la prima vedere! Design şi sunet de claritate pentru minisistemul Hi-Fi FWC330. Veţi aprecia cât este de uşor de folosit şi de controlat. Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de plăcerea muzicii întreaga zi!

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Experienţă sonoră deosebită

 • Changer cu 3 discuri pentru redarea comodă a mai multor discuri

  Changer cu 3 discuri pentru redarea comodă a mai multor discuri

  Cu changer-ul cu 3 discuri pentru redarea muzicii, puteţi alege dintre trei CD-uri diferite din interiorul dispozitivului în acelaşi timp. Această funcţie utilă vă permite să savuraţi o gamă variată de muzică, economisind timpul preţios necesar schimbării frecvente a CD-urilor.

 • Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică ascultat.

 • Dynamic Bass Boost cu 3 trepte pentru un bas profund

  Dynamic Bass Boost cu 3 trepte pentru un bas profund

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. Puteţi personaliza nivelul basului pentru a se potrivi stilului dvs. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Sistem de boxe Bass Reflex pe 2 căi, pentru un sunet puternic

  Sistem de boxe Bass Reflex pe 2 căi, pentru un sunet puternic
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa