USB 2.0 High-speed

  Memorie flash USB

  Cea mai sigură cale de a vă transporta datele

  Memoria Flash USB de la Philips este cea mai sigură modalitate de transport a datelor. Toate fişierele dvs. sunt private şi securizate cu ajutorul accesului prin parolă şi a funcţiei unice 'pierdute şi găsite'. Poate transporta 512 MB şi transfera la viteze mari cu USB 2.0 Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cea mai sigură cale de a vă transporta datele

Mutaţi fişierele într-o memorie flash

 • Capacitate de stocare de 512 MB pentru fişiere mari de date

  Cei 512 MB utili vă oferă posibilitatea de schimba şi partaja fişiere mai multe sau mai mari prin portul USB al calculatorului sau laptop-ului dvs.

 • Transfer de date rapid cu tehnologia USB 2.0 de mare viteză

  Ratele ridicate de transfer de date reduc semnificativ timpul de aşteptare atunci când copiaţi fişiere multimedia de mari dimensiuni pe sau de pe hard discul calculatorului dumneavoastră.

 • Sincronizarea fişierelor între întreg PC-ul şi UFD

  Graţie sincronizării tuturor fişierelor de pe PC, este posibil să accesaţi şi să lucraţi cu documentele oriunde, făcând de câteva ori click pe mouse.

 • Prin compresia automată a tuturor fişierelor se creează mai mult spaţiu liber

  Economisiţi spaţiu liber prin compresia automată a tuturor fişierelor de pe unitatea flash USB

 • Protejaţi-vă datele personale importante cu o parolă

  Mulţumită protecţiei parolei, prin criptarea AES pe 256 de biţi, datele dumneavoastră personale valoroase pot fi protejate împotriva accesului neautorizat prin simpla utilizare a unei parole.

 • Detalii Pierdut şi Regăsit, pentru returnarea unităţii în cazul pierderii

  Această funcţie unică vă permite să introduceţi detaliile de contact, precum adresa, numărul de telefon şi adresa de e-mail de pe unitatea flash USB astfel încât, dacă le pierdeţi, oricine le găseşte vi le trimite înapoi.

 • Software preinstalat, proiectat special şi uşor de utilizat

  Este inclusă o suită software completă, care va rula automat de pe unitatea flash USB şi vă va permite accesul la caracteristici utile precum, Protecţia parolei, Sincronizarea fişierelor, Comprimarea datelor, USB pierdut şi găsit şi Informaţii USB. În plus, se oferă un test de 30 de zile pentru Portable Microsoft Outlook Express, sincronizarea articolelor preferate şi navigarea pe internet fără urme.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa