Windows XP

  Memorie flash USB

  Uşor de utilizat, plug and play!

  Dispozitiv plug-and-play facil şi intuitiv. Memoria flash USB Philips, ediţie Urban vă ajută să împărtăşiţi şi să stocaţi într-un mod plăcut şi accesibil fişiere, fotografii şi muzică. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Uşor de utilizat, plug and play!

Mutaţi fişierele într-o memorie flash!

 • Capacitate de stocare de 2 GB pentru fişiere mari de date

  Capacitate de stocare de 2 GB pentru fişiere mari de date

  Cei 2 GB vă oferă posibilitatea de a schimba şi împărtăşi fişiere mult mai mari sau mai multe prin portul USB al computerului sau laptop-ului dumneavoastră.

 • Memorie USB modernă datorită design-ului plin de culoare

  Alegeţi o culoare modernă; galben canar, roz jeleu, purpuriu ultraviolet, verde absint, albastru electric sau portocaliu răsărit de soare pentru a vă cosmetiza necesităţile zilnice în privinţa stocării şi împărtăşirii de date şi pentru a accentua nota de distracţie

 • Ambalaj uşor de deschis şi accesibil

  Marcajele şi perforaţiile vă indică modalitatea cea mai uşoară de a deschide ambalajul şi de a avea acces rapid la memoria USB fără complicaţii.

 • Indicatorul de activitate se aprinde în timpul copierii fişierelor

  Un indicator cu aspect atractiv vă indică faptul că unitatea este conectată şi funcţionează corespunzător şi clipeşte rapid în timpul copierii fişierelor în sau din memoria acesteia.

 • Sincronizarea fişierelor între întreg PC-ul şi UFD

  Graţie sincronizării tuturor fişierelor de pe PC, este posibil să accesaţi şi să lucraţi cu documentele oriunde, făcând de câteva ori click pe mouse.

 • Proiectat funcţional pentru a se potrivi perfect în portofel

  Acest factor legat de formă vă oferă un mod uşor de a purta informaţiile valoroase cu dumneavoastră, deoarece această memorie flash USB se va potrivi perfect în portofel.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa