SmartPro Compact

  Aspirator robot

  Performanţă maximă, curăţare inteligentă

  Aspiratorul robot Philips SmartPro Compact curăţă în locul tău, acum de 2 ori mai rapid datorită capului de aspirare foarte lat TriActive XL. Graţie sistemului de detectare inteligentă, robotul optimizează strategia de curăţare pentru a-ţi curăţa casa Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 1.709,00 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

SmartPro Compact Aspirator robot

Cap de aspirare TriActive XL, Design subţire, de 6 cm, Sistem pe 4 roţi, Durată de funcţionare 130 min FC8776/01 Caută produse similare


Bucură-te de podele curate

şi uită de curăţenia zilnică

Performanţă maximă, curăţare inteligentă

Curăţare temeinică, acum de 2 ori mai rapidă*

 • Cap de aspirare TriActive XL, cu lăţime foarte mare

  Cap de aspirare TriActive XL, cu lăţime foarte mare

  Capul de aspirare TriActive XL îţi oferă performanţă de curăţare eficientă şi temeinică, acum de 2 ori mai rapid, datorită: 1. Capul de aspirare extra lat acoperă o zonă cât mai mare de podea dintr-o trecere. 2. Trei orificii de aspirare colectează praful din faţă şi de pe ambele părţi laterale. 3. Banda flexibilă colectează tot praful rămas în urmă.

 • Design subţire de 6 cm, pentru curăţare sub spaţiile joase

  Design subţire de 6 cm, pentru curăţare sub spaţiile joase

  Cu designul său subţire, la numai 6 cm înălţime, robotul tău poate ajunge uşor sub spaţiile joase şi poate îndepărta praful acumulat sub mobilă.

 • Sistemul de detectare inteligentă adaptează curăţarea la orice mediu

  Sistemul de detectare inteligentă adaptează curăţarea la orice mediu

  Noul aspirator robot este echipat cu sistemul de detectare inteligentă, o combinaţie de cipuri inteligente, un giroscop şi un accelerometru, care îi conferă robotului capacitatea de a curăţa singur. Robotul înţelege mediul şi alege strategia de curăţare optimă, pentru a-ţi curăţa casa cât mai repede posibil. Robotul nu se blochează şi se întoarce la staţia sa de andocare atunci când este necesar.

 • Senzori cu infraroşu, pentru a evita lovirea de obstacole

  Senzori cu infraroşu, pentru a evita lovirea de obstacole

  Noul aspirator robot Philips este echipat cu 6 senzori cu infraroşu pentru detectarea şi evitarea obstacolelor, cum ar fi pereţii, lămpile sau cablurile, astfel încât podelele să fie curăţate cu atenţie. În sfârşit te poţi bucura de o casă curată, fără să fie nevoie să intervii.

 • Capacitatea de a programa curăţarea cu 24 de ore în prealabil

  Capacitatea de a programa curăţarea cu 24 de ore în prealabil

  Noul aspirator robot oferă o funcţie de programare cu 24 de ore în prealabil, astfel încât să poţi programa următoarea sesiune de curăţare cu 24 de ore în prealabil.

 • Revine automat la staţia de andocare, pentru reîncărcare

  Revine automat la staţia de andocare, pentru reîncărcare

  Atunci când bateria aspiratorului robot Philips este aproape descărcată, aceasta se va deplasa automat la staţia de andocare pentru a se încărca, deci se va pregăti pentru următoarea sesiune de curăţare.

 • Telecomandă pentru a controla robotul de la distanţă

  Telecomandă pentru a controla robotul de la distanţă

  Telecomanda îţi permite să controlezi aspiratorul robot de la distanţă şi să efectuezi diferite acţiuni. Îi poţi comanda robotului să pornească şi să se oprească, îl poţi ghida în orice direcţie, poţi schimba traseul de curăţare sau îi poţi cere robotului să revină la staţia de andocare.

 • Baterie puternică Li-ion, pentru durată de funcţionare de 130 min

  Baterie puternică Li-ion, pentru durată de funcţionare de 130 min

  Bateria puternică cu litiu-ion are o durată de viaţă mai lungă şi un timp de încărcare mai scurt decât bateriile standard. Noul aspirator robot funcţionează timp de până la 130 min.

 • 4 stiluri de curăţare, pentru a se adapta la încăperi

  Datorită celor 4 stiluri de curăţare, robotul tău poate să aleagă o strategie eficace şi eficientă pentru a-ţi curăţa încăperea.

 • 2 perii foarte lungi, pentru curăţare în colţuri

  Datorită celor 2 perii foarte lungi, robotul tău îndepărtează murdăria şi praful din colţuri şi de pe plinte şi curăţă în locuri în care alţi roboţi nu au acces.

 • Sistem de antrenare pe 4 roţi, pentru a trece cu uşurinţă peste praguri

  Noul SmartPro Compact cu cap de aspirare TriActive XL are un sistem de antrenare pe 4 roţi, în comparaţie cu roboţii tradiţionali cu 2 roţi. Antrenarea pe 4 roţi îţi ajută robotul să treacă peste praguri cu uşurinţă.

 • Filtru suplimentar pentru întreţinere pe întregul an

  Filtru suplimentar pentru întreţinere pe întregul an.

Vezi toate Specificaţile
 • Pe baza testului de acoperire IEC în comparaţie cu Philips FC8800.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa