PowerPro Active

Aspirator fără sac

  PowerPro Active

  Aspirator fără sac

  Întotdeauna cea mai mare putere de aspirare*

  PowerPro Active este proiectat pentru a oferi o aspirare de înaltă calitate şi un consum mai mic de energie decât la aspiratorul obişnuit. Noul motor extrem de eficient utilizează cu până la 20% mai puţină energie, păstrând puterea excelentă de aspirare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

PowerPro Active Aspirator fără sac

2000 W, Eco, Pt. păr de animale FC8644/01 Caută produse similare

Întotdeauna cea mai mare putere de aspirare*

Cu tehnologia PowerCyclone 4

 • Tehnologia PowerCyclone 4 separă praful de aer dintr-o singură mişcare

  Tehnologia PowerCyclone 4 separă praful de aer dintr-o singură mişcare

  Tehnologia PowerCyclone 4 maximizează fluxul de aer şi performanţa separând murdăria din aer dintr-o mişcare. Aceasta asigură rezultate remarcabile de curăţare prin intermediul unor paşi extrem de eficienţi: 1) Aerul intră rapid în PowerCyclone datorită fantei de admisie aer drepte şi netede. 2) Orificiul curbat de trecere a aerului accelerează aerul în sus în compartimentul ciclonic pentru a separa praful de aer.

 • Motor de 2000 Waţi pentru performanţă înaltă

  Motor de 2000 Waţi pentru performanţă înaltă

  Motorul de 2000 de Waţi generează o putere de aspirare de max. 370 Waţi pentru performanţe înalte.

 • Design avansat al compartimentului pentru praf pentru golire uşoară

  Design avansat al compartimentului pentru praf pentru golire uşoară

  Recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fără a crea un nor de praf. Graţie formei sale unice şi suprafeţei netede, praful este colectat într-o singură parte a recipientului şi alunecă uniform în coşul de gunoi.

 • Ajungi în toate colţurile graţie mânerului ergonomic foarte lung

  Ajungi în toate colţurile graţie mânerului ergonomic foarte lung

  Acest mâner ergonomic are o utilizare comodă. Designul extra lung îţi oferă o rază de acţiune mai amplă, astfel încât poţi curăţa cu uşurinţă locurile greu accesibile.

 • Peria Turbo Brush elimină cu 25% mai mult păr şi praf

  Peria Turbo Brush elimină cu 25% mai mult păr şi praf

  Capul de aspirare Turbo Brush permite curăţarea în profunzime a covoarelor şi îndepărtarea părului şi a scamelor de pe acestea. Peria rotativă îndepărtează în mod activ particulele mici de praf şi părul, rezultând o eficienţă de curăţare a covoarelor mai bună cu 25%. Roţile capului de aspirare previn deteriorarea acestuia în cazul utilizării acestuia pe podele dure.

 • Filtrul EPA captează microorganismele care cauzează alergii

  Filtrul EPA cutat dispune de o suprafaţă mare de filtrare şi o bună performanţă a filtrării. În combinaţie cu fluxul de aer ciclonic, acesta previne înfundarea rapidă şi îţi oferă rezultate de filtrare mai bune şi de mai lungă durată.

 • Motor de 1400 W ce generează o putere de aspirare de max. 325 W

  Noul motor extrem de eficient utilizează până la 20% mai puţină energie, menţinând o putere de aspirare excelentă. Acest lucru înseamnă că utilizezi mai puţină energie, dar fără a compromite rezultatele de curăţare.

Vezi toate Specificaţile
 • Putere de aspirare în comparaţie cu cele mai bine vândute aspiratoare fără sac din Europa, testate în medie de institutul extern de testare, în conformitate cu DIN EN 60312/11/2008, ianuarie 2013.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa