MiniVac

Aspirator portabil

  MiniVac

  Aspirator portabil

  Mini-aspirator puternic pentru rezultat mai bun de curăţare

  Bucuraţi-vă de rezultate mai bune de curăţare cu ajutorul puternicului aspirator Philips MiniVac de 12 V pentru autoturismul dvs. Fluxul de aer ciclonic fără sac, cu 2 trepte garantează performanţe de durată, în timp ce designul aerodinamic al capului de aspirare asigură o aspirare superioară a prafului. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

MiniVac Aspirator portabil

Baterie de 12 V, Ciclonic fără sac, 5 accesorii şi husă de depozitare, Acasă şi în maşină (cu adaptor auto) FC6149/01 Caută produse similare

Mini-aspirator puternic pentru rezultat mai bun de curăţare

Flux de aer ciclonic fără sac şi cap de aspirare aerodinamic

 • Design aerodinamic al capului de aspirare pentru aspirarea mai bună a prafului

  Design aerodinamic al capului de aspirare pentru aspirarea mai bună a prafului

  Design-ul aerodinamic al capului de aspirare al aspiratorului Philips MiniVac a fost creat pentru a asigura o aspirare optimă a prafului, chiar şi a celor mai fine particule de praf. Forma ergonomică a capului de aspirare te ajută să cureţi chiar şi zonele cele mai greu accesibile.

 • Flux de aer ciclonic fără sac în 2 etape pentru filtrare optimă

  Flux de aer ciclonic fără sac în 2 etape pentru filtrare optimă

  Fluxul de aer ciclonic fără sac păstrează murdăria în interior, în rotaţie, pentru a asigura o putere de aspirare înaltă şi optimă şi performanţe de curăţare de durată. Sistemul său de filtrare în 2 etape garantează că, odată intrată, murdăria nu mai poate ieşi. Primul filtru blochează cea mai mare parte a murdăriei, iar al doilea filtru captează particulele de praf mai fine.

 • Baterii puternice NiMH de 12 V pentru performanţă de durată

  Baterii puternice NiMH de 12 V pentru performanţă de durată

  Acumulatorii* puternici şi durabili nichel - hidruri metalice (NiMh) ai aspiratorului Philips MiniVac nu sunt afectaţi de efectul de memorie. Acest efect reduce capacitatea acumulatorului în timp, reducând şi durata de funcţionare. Astfel, aspiratorul Mini Vac cu baterii NiMH asigură o funcţionare mai îndelungată decât produsele similare cu acumulatori standard nichel - cadmiu (NiCd), care sunt afectaţi de efectul de memorie.

 • Suport de încărcare cu suport de accesorii

  Suport de încărcare cu suport de accesorii

  Puteţi păstra aparatul Philips Mini Vac pe o bază de încărcare comodă, agăţat pe perete sau aşezat pe masă. În acest fel, Mini Vac, cu bateria sa reîncărcabilă puternică, vă stă permanent la îndemână.

 • Mufă auto pentru funcţionare nelimitată

  Mufă auto pentru funcţionare nelimitată

  Philips MiniVac Car este ideal pentru a-ți curăţa autovehiculul deoarece este echipat cu un adaptor auto pentru a ajunge chiar şi la cele mai dificile zone ale maşinii fără inconvenientul de a încărca MiniVac. Aşadar este întotdeauna gata de a fi folosit!

 • Mânerul cu buclă asigură prinderea optimă

  Mânerul cu buclă asigură prinderea optimă

  Aspiratorul Philips Mini Vac are un mâner curbat, care asigură o prindere excelentă. Poţi apuca aspiratorul Mini Vac în orice mod dorești. Stratul de cauciuc moale este plăcut la atingere şi îți oferă prinderea perfectă de care ai nevoie.

 • Gamă largă de accesorii pentru toate scopurile

  Gamă largă de accesorii pentru toate scopurile

  Philips MiniVac este dotat cu o gamă largă de accesorii pentru ca tu să depui un efort minim când îţi cureţi maşina şi casa. Acesta include un accesoriu mic şi unul mare cu perie şi un accesoriu mic şi unul mare pentru spaţii înguste şi furtun lung, ideal pentru a curăţa chiar şi în locurile greu accesibile. Deci este o combinaţie ideală pentru curăţenia maşinii sau a casei!

 • Husă de depozitare pentru maşină

  Husă de depozitare pentru maşină

  Husa de depozitare îți permite să ţii toate accesoriile şi mufa pentru maşină într-un singur loc, pentru a te asigura că ai tot ce îți trebuie pentru a-ţi curăţa maşina în orice moment!

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa