MiniVac

Aspirator portabil

  MiniVac

  Aspirator portabil

  Pentru un mediu mai sănătos

  Philips MiniVac EnergyCare de 10,8 V dispune de tehnologia cu baterie Li-Ion uşoară, puternică şi durabilă. Sistemul de încărcare eficient întrerupe consumul cu energie în momentul în care bateriile sunt încărcate, astfel încât energia este economisită. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

MiniVac Aspirator portabil

Baterie de 10, 8 V (litiu), Ciclonic fără sac, Accesoriu pt spaţii înguste şi perie, Eco FC6148/01 Caută produse similare

Pentru un mediu mai sănătos

Economisiţi până la 70%* din energie cu încărcarea eficientă*

 • Baterii Li-Ion mai durabile şi uşoare

  Baterii Li-Ion mai durabile şi uşoare

  Bateriile puternice litiu-ion (Li-Ion) ale Philips Mini Vac au o putere mai durabilă în comparaţie cu bateriile standard nichel-cadmiu (NiCd). De asemenea, bateriile Li-Ion sunt foarte uşoare, oferindu-vă o experienţă de curăţare mai durabilă.

 • Suport de încărcare cu perie şi accesoriu pentru spaţii înguste

  Suport de încărcare cu perie şi accesoriu pentru spaţii înguste

  Suportul de încărcare al MiniVac include o perie şi un accesoriu pentru spaţii înguste. Peria împiedică deteriorarea suprafeţelor delicate în timpul curăţării, iar accesoriul pentru spaţii înguste vă oferă acces la locurile greu accesibile.

 • Sistemul de încărcare se opreşte când bateriile sunt încărcate

  Sistemul de încărcare se opreşte când bateriile sunt încărcate

  Sistemul de încărcare eficient se opreşte automat când bateriile sunt complet încărcate. Aşadar opreşte funcţionarea şi economiseşte energia. Alte sisteme de încărcare continuă în mod normal încărcarea chiar şi când bateriile sunt pline şi astfel consumă energia.

 • Flux de aer ciclonic fără sac în 2 etape pentru filtrare optimă

  Flux de aer ciclonic fără sac în 2 etape pentru filtrare optimă

  Fluxul de aer ciclonic fără sac păstrează murdăria în interior, în rotaţie, pentru a asigura o putere de aspirare înaltă şi optimă şi performanţe de curăţare de durată. Sistemul său de filtrare în 2 etape garantează că, odată intrată, murdăria nu mai poate ieşi. Primul filtru blochează cea mai mare parte a murdăriei, iar al doilea filtru captează particulele de praf mai fine.

 • Design aerodinamic al capului de aspirare pentru aspirarea mai bună a prafului

  Design aerodinamic al capului de aspirare pentru aspirarea mai bună a prafului

  Design-ul aerodinamic al capului de aspirare al aspiratorului Philips MiniVac a fost creat pentru a asigura o aspirare optimă a prafului, chiar şi a celor mai fine particule de praf. Forma ergonomică a capului de aspirare te ajută să cureţi chiar şi zonele cele mai greu accesibile.

 • Mânerul cu buclă asigură prinderea optimă

  Mânerul cu buclă asigură prinderea optimă

  Aspiratorul Philips Mini Vac are un mâner curbat, care asigură o prindere excelentă. Poţi apuca aspiratorul Mini Vac în orice mod dorești. Stratul de cauciuc moale este plăcut la atingere şi îți oferă prinderea perfectă de care ai nevoie.

 • Cap de aspirare cu fixare dintr-un pas cu un clic, pentru golire uşoară

  Cap de aspirare cu fixare dintr-un pas cu un clic, pentru golire uşoară

  Aspiratorul Philips MiniVac se goleşte uşor şi rapid şi se curăţă igienic. Philips MiniVac are un cap de aspirare care se detaşează uşor dintr-o singură mişcare, astfel încât puteţi goli Mini Vac fără a atinge murdăria.

Vezi toate Specificaţile
 • comparat cu modelul anterior Philips FC6050. Test intern 2007 Philips Consumer Lifestyle.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa