MiniVac

  Aspirator portabil

  Mini-aspirator puternic pentru rezultat mai bun de curăţare

  Bucură-te de un rezultat mai bun de curăţare cu puternicul mini-aspirator MiniVac Philips Wet&Dry de 4,8 V. Curăță confortabil atât lichidele vărsate cât şi depunerile de praf, datorită sistemului său dublu, umed şi uscat. Designul aerodinamic al capului de aspirare asigură o aspirare superioară a prafului. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 277,00 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

MiniVac Aspirator portabil

Baterie de 4, 8 V, Ciclonic fără sac, Acc. spaţii înguste, perie, racletă, Umed şi uscat FC6142/01 Caută produse similare

Mini-aspirator puternic pentru rezultat mai bun de curăţare

Sistem ud şi uscat şi cap de aspirare aerodinamic

 • Bază încărcare subţire (pt perete/masă)

  Bază încărcare subţire (pt perete/masă)

  Poţi păstra aparatul Philips Mini Vac pe o bază de încărcare comodă, agăţat pe perete sau aşezat pe masă. În acest fel, Mini Vac, cu bateria sa reîncărcabilă puternică, îţi stă permanent la îndemână.

 • Flux de aer ciclonic fără sac în 2 etape pentru filtrare optimă

  Flux de aer ciclonic fără sac în 2 etape pentru filtrare optimă

  Fluxul de aer ciclonic fără sac păstrează murdăria în interior, în rotaţie, pentru a asigura o putere de aspirare înaltă şi optimă şi performanţe de curăţare de durată. Sistemul său de filtrare în 2 etape garantează că, odată intrată, murdăria nu mai poate ieşi. Primul filtru blochează cea mai mare parte a murdăriei, iar al doilea filtru captează particulele de praf mai fine.

 • Mânerul cu buclă asigură prinderea optimă

  Mânerul cu buclă asigură prinderea optimă

  Aspiratorul Philips Mini Vac are un mâner curbat, care asigură o prindere excelentă. Poţi apuca aspiratorul Mini Vac în orice mod dorești. Stratul de cauciuc moale este plăcut la atingere şi îți oferă prinderea perfectă de care ai nevoie.

 • Baterii puternice NiMH de 4,8 V

  Baterii puternice NiMH de 4,8 V
 • Design aerodinamic al capului de aspirare pentru aspirarea mai bună a prafului

  Design-ul aerodinamic al capului de aspirare al aspiratorului Philips MiniVac a fost creat pentru a asigura o aspirare optimă a prafului, chiar şi a celor mai fine particule de praf. Forma ergonomică a capului de aspirare te ajută să cureţi chiar şi zonele cele mai greu accesibile.

 • Cap de aspirare cu fixare dintr-un pas cu un clic, pentru golire uşoară

  Aspiratorul Philips MiniVac se goleşte uşor şi rapid şi se curăţă igienic. Philips MiniVac are un cap de aspirare care se detaşează uşor dintr-o singură mişcare, astfel încât poţi goli MiniVac fără a atinge murdăria.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa