MiniVac

  Aspirator portabil

  Mini-aspirator puternic pentru rezultat mai bun de curăţare

  Bucură-te de un rezultat mai bun de curăţare cu puternicul aspirator Philips MiniVac de 3,6 V. Fluxul de aer ciclonic fără sac şi sistemul de filtrare cu 2 trepte garantează performanţe de durată, iar capul de aspirare aerodinamic asigură o aspirare superioară a prafului. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

MiniVac Aspirator portabil

Baterie de 3, 6 V, Ciclonic fără sac, Accesoriu pt spaţii înguste şi perie FC6140/01 Caută produse similare

Mini-aspirator puternic pentru rezultat mai bun de curăţare

Flux de aer ciclonic fără sac şi cap de aspirare aerodinamic

 • Design aerodinamic al capului de aspirare pentru aspirarea mai bună a prafului

  Design aerodinamic al capului de aspirare pentru aspirarea mai bună a prafului

  Design-ul aerodinamic al capului de aspirare al aspiratorului Philips MiniVac a fost creat pentru a asigura o aspirare optimă a prafului, chiar şi a celor mai fine particule de praf. Forma ergonomică a capului de aspirare te ajută să cureţi chiar şi zonele cele mai greu accesibile.

 • Flux de aer ciclonic fără sac în 2 etape pentru filtrare optimă

  Flux de aer ciclonic fără sac în 2 etape pentru filtrare optimă

  Fluxul de aer ciclonic fără sac păstrează murdăria în interior, în rotaţie, pentru a asigura o putere de aspirare înaltă şi optimă şi performanţe de curăţare de durată. Sistemul său de filtrare în 2 etape garantează că, odată intrată, murdăria nu mai poate ieşi. Primul filtru blochează cea mai mare parte a murdăriei, iar al doilea filtru captează particulele de praf mai fine.

 • Baterii NiMH de 3,6 V puternice

  Baterii NiMH de 3,6 V puternice

  Acumulatorii puternici şi durabili nichel - hidruri metalice (NiMh)* ai aspiratorului Philips MiniVac nu sunt afectaţi de efectul de memorie. Acest efect reduce capacitatea acumulatorului în timp, reducând şi durata de funcţionare. Astfel, aspiratorul Mini Vac cu baterii NiMH asigură o funcţionare mai îndelungată decât produsele similare cu acumulatori standard nichel - cadmiu (NiCd), care sunt afectaţi de efectul de memorie.

 • Bază încărcare subţire (pt perete/masă)

  Bază încărcare subţire (pt perete/masă)

  Poţi păstra aparatul Philips Mini Vac pe o bază de încărcare comodă, agăţat pe perete sau aşezat pe masă. În acest fel, Mini Vac, cu bateria sa reîncărcabilă puternică, îţi stă permanent la îndemână.

 • Cap de aspirare cu fixare dintr-un pas cu un clic, pentru golire uşoară

  Cap de aspirare cu fixare dintr-un pas cu un clic, pentru golire uşoară

  Aspiratorul Philips MiniVac se goleşte uşor şi rapid şi se curăţă igienic. Philips MiniVac are un cap de aspirare care se detaşează uşor dintr-o singură mişcare, astfel încât puteţi goli Mini Vac fără a atinge murdăria.

 • Mânerul cu buclă asigură prinderea optimă

  Mânerul cu buclă asigură prinderea optimă

  Aspiratorul Philips Mini Vac are un mâner curbat, care asigură o prindere excelentă. Poţi apuca aspiratorul Mini Vac în orice mod dorești. Stratul de cauciuc moale este plăcut la atingere şi îți oferă prinderea perfectă de care ai nevoie.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa