MiniVac

  Aspirator vertical

  Primul Mini Vac antialergic de la Philips

  Philips MiniVac 2 în 1 de 14,4 V este primul Mini Vac ce dispune de un filtru HEPA pentru a capta chiar şi cele mai fine particule de praf. Suplimentar, este cel mai puternic aspirator 2 în 1 fără fir, care curăţă fiecare pată şi podea. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Primul Mini Vac antialergic de la Philips

Cel mai puternic aspirator fără fir 2 în 1

 • Baterie ecologică NiMh, performanţă durabilă

  Baterie ecologică NiMh, performanţă durabilă

  Bateriile nichel - hidruri metalice (NiMh) sunt ecologice. Acest lucru înseamnă că nu conţin elemente foarte toxice, ceea ce le face să fie mai avantajoase pentru mediu. Suplimentar, bateriile NiMh au o putere durabilă, care asigură performanţa în timp.

 • Filtru HEPA pentru captarea particulelor fine de praf

  Filtru HEPA pentru captarea particulelor fine de praf

  Filtrul HEPA asigură faptul că particulele fine de praf şi paraziţii microscopici sunt reţinuţi în interiorul compartimentului pentru murdărie.

 • Excepţional de silenţios

  Excepţional de silenţios

  Aparatul Philips Mini Vac, cu motorul său puternic, este excepţional de silenţios mulţumită designului său aerodinamic special. Nivelul de zgomot confortabil vă permite să faceţi curat în casă oricând doriţi.

 • Duză detaşabilă rapid, se curăţă în maşina de spălat vase

  Duză detaşabilă rapid, se curăţă în maşina de spălat vase

  Philips Mini Vac se goleşte uşor şi rapid şi se curăţă igienic. Philips Mini Vac are o duză care se detaşează uşor dintr-o singură mişcare, astfel încât puteţi goli Mini Vac fără a atinge murdăria. Când duza trebuie curăţată, o introduceţi pur şi simplu în maşina de spălat vase. Astfel, veţi dispune întotdeauna de un Mini Vac impecabil şi curat.

 • Tub telescopic, independent, încărcare directă

  Tub telescopic, independent, încărcare directă

  FC6094/11 este cu adevărat un model 2 în 1, fiind utilizat în mână sau cu tija manuală. Cu ajutorul tijei telescopice şi a duzei pentru podea, acesta curăţă comod lichidele şi murdăria chiar şi pe spaţii mai mari. După utilizare, FC6094/11 poate fi aşezat între etapele de curăţenie şi poate fi încărcat direct când este necesar.

 • Flux de aer ciclonic şi sistem de filtrare în 2 etape

  Flux de aer ciclonic şi sistem de filtrare în 2 etape

  Jetul de aer ciclonic al aparatului Philips MiniVac păstrează mizeria în interior, în rotaţie pentru a asigura o putere mare de aspirare şi performanţe de curăţare de durată. Sistemul său de filtrare în 2 etape garantează că, odată intrată, mizeria nu mai poate ieşi. Primul filtru blochează cea mai mare parte a mizeriei, în timp ce al doilea filtru, care este cutat, prinde particulele fine de praf.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa