MiniVac

  Aspirator portabil

  Primul Mini Vac antialergic de la Philips

  Philips MiniVac Car FC6093/01 de 12 V dispune de un filtru HEPA pentru a capta chiar şi cele mai fine particule de praf. Este combinaţia ideală atât pentru maşină, cât şi pentru acasă. Acumulatorul său vă oferă independenţă fără fir în casa dvs., în timp ce ştecherul pentru maşină oferă o durată suplimentară de curăţare în maşina dvs. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Primul Mini Vac antialergic de la Philips

Ideal pentru autoturismul şi casa dvs.

 • Baterie ecologică NiMh, performanţă durabilă

  Baterie ecologică NiMh, performanţă durabilă

  Bateriile nichel - hidruri metalice (NiMh) sunt ecologice. Acest lucru înseamnă că nu conţin elemente foarte toxice, ceea ce le face să fie mai avantajoase pentru mediu. Suplimentar, bateriile NiMh au o putere durabilă, care asigură performanţa în timp.

 • Filtru HEPA pentru captarea particulelor fine de praf

  Filtru HEPA pentru captarea particulelor fine de praf

  Filtrul HEPA asigură faptul că particulele fine de praf şi paraziţii microscopici sunt reţinuţi în interiorul compartimentului pentru murdărie.

 • Excepţional de silenţios

  Excepţional de silenţios

  Aparatul Philips Mini Vac, cu motorul său puternic, este excepţional de silenţios mulţumită designului său aerodinamic special. Nivelul de zgomot confortabil vă permite să faceţi curat în casă oricând doriţi.

 • Duză detaşabilă rapid, se curăţă în maşina de spălat vase

  Duză detaşabilă rapid, se curăţă în maşina de spălat vase

  Philips Mini Vac se goleşte uşor şi rapid şi se curăţă igienic. Philips Mini Vac are o duză care se detaşează uşor dintr-o singură mişcare, astfel încât puteţi goli Mini Vac fără a atinge murdăria. Când duza trebuie curăţată, o introduceţi pur şi simplu în maşina de spălat vase. Astfel, veţi dispune întotdeauna de un Mini Vac impecabil şi curat.

 • Perie, accesoriu flexibil pt. spaţii înguste şi alimentator auto

  Perie, accesoriu flexibil pt. spaţii înguste şi alimentator auto

  Miniaspiratorul Philips cu baterie reîncărcabilă (12 V) include un kit special de curăţare pentru autoturisme cu alimentator auto pentru o durată de funcţionare nelimitată, ceea ce permite clienţilor să cureţe complet maşina fără să facă pauză. Acest model este dotat şi cu un accesoriu flexibil pentru spaţii înguste, foarte lung, pentru a curăţa cu uşurinţă în jurul scaunelor şi în zonele greu-accesibile.

 • Flux de aer ciclonic şi sistem de filtrare în 2 etape

  Flux de aer ciclonic şi sistem de filtrare în 2 etape

  Jetul de aer ciclonic al aparatului Philips MiniVac păstrează mizeria în interior, în rotaţie pentru a asigura o putere mare de aspirare şi performanţe de curăţare de durată. Sistemul său de filtrare în 2 etape garantează că, odată intrată, mizeria nu mai poate ieşi. Primul filtru blochează cea mai mare parte a mizeriei, în timp ce al doilea filtru, care este cutat, prinde particulele fine de praf.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa