MP3-CD player portabil

  MP3-CD player portabil

  MP3-uri fără întreruperi

  Intraţi în acţiune cu MP3-CD playerele eXp2546 şi bucuraţi-vă de cele 10 ore de muzică stocate pe un singur MP3-CD. Un model clasic cu afişaj LCD, alegerea optimă pentru o audiţie plăcută şi lipsită de complicaţii când plecaţi la drum Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

MP3-uri fără întreruperi

 • Magic ESP™ de 100 de secunde

  Magic ESP™ de 100 de secunde

  Magic Electronic Skip Protection™ este o funcţie utilă care redă muzica fără întreruperi chiar şi atunci când playerul MP3-CD este supus şocurilor sau trepidaţiilor în timp ce alergaţi sau vă deplasaţi. Echipamentele dotate cu Magic Electronic Skip Protection™ au o memorie tampon electronică inteligentă care poate stoca diferite formate audio, cum ar fi MP3, WMA. Memoria tampon reglează automat atât propriul conţinut, cât şi viteza de rotire a laserului pentru a garanta o redare fără întreruperi.

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Delectaţi-vă cu peste 10 ore de muzică de pe un MP3-CD

  Delectaţi-vă cu peste 10 ore de muzică de pe un MP3-CD
 • Redă discuri CD, CD-R şi CD-RW

  Philips este cunoscut pentru crearea de produse compatibile cu numeroase discuri disponibile pe piaţă. Acest sistem audio vă permite să vă bucuraţi de muzica de pe CD, CD-R şi CD-RW. CD-RW (compatibil cu CD-urile reinscriptibile) înseamnă că sistemul dvs. audio poate reda atât discuri înregistrabile (CD-R), cât şi discuri reinscriptibile (CD-RW). Discurile CD-R pot fi înregistrate o singură dată şi pot fi redate de orice player audio de CD-uri, în timp ce discurile CD-RW pot fi înregistrate şi reînregistrate de mai multe ori şi pot fi redate doar de playerele CD audio compatibile.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa