Fidelio

  Philips Fidelio

  Boxe surround cinema wireless

  De la sunet stereo la sunet surround, în câteva secunde

  Boxele wireless cinema Philips Fidelio E6 creează sunet surround cu difuzoare detaşabile şi subwoofer. Canalul central dedicat asigură claritatea vocii. Cu Google Cast şi Spotify Connect, te poţi bucura de o experienţă muzicală fără egal. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio Boxe surround cinema wireless

Sunet surround wireless 5.1 CH, Google Cast şi Spotify Connect, HDMI 4K-2K, Calibrare spaţială E6/12 Caută produse similare

De la sunet stereo la sunet surround, în câteva secunde

cu Google Cast™ şi Spotify Connect

 • Surround la cerere - boxe surround wireless detaşabile

  Surround la cerere - boxe surround wireless detaşabile

  Afundă-ţi simţurile într-un sunet surround superb, oricând doreşti. Detaşează pur şi simplu boxele surround wireless de la boxele principale şi aşează-le în partea din spate a camerei, pentru o experienţă audio surround multicanal completă, pentru jocurile şi filmele tale. Când acţiunea a luat sfârşit, ataşează din nou boxele, pentru a utiliza boxa Soundbar pentru muzică şi emisiuni TV. Graţie utilizării tehnologiei audio wireless patentate şi boxelor surround care funcţionează la o frecvenţă unică, nu există interferenţă de reţea. Rezultatul este un sistem surround wireless complet, cu o calitate audio fără pierderi, atât pentru filme, cât şi pentru muzică.

 • Boxă dedicată cu canal central, pentru claritatea superioară a vocilor

  Boxă dedicată cu canal central, pentru claritatea superioară a vocilor

  Boxă cu canal central, dedicată în special pentru redarea frecvenţelor vocale ale discursului în centrul ecranului. Astfel se asigură poziţionare şi claritate îmbunătăţite ale vocii, ceea ce te va atrage şi mai mult în lumea filmului.

 • Calibrare spaţială

  Calibrare spaţială

  Funcţia avansată de calibrare spaţială dezvoltată de laboratorul nostru pentru inovaţii asigură echilibrul optim al sunetului, indiferent de locul din cameră în care au fost plasate boxe-spate. Când este activată, această funcţie foloseşte un ton de semnal special, pentru a localiza fiecare boxă-spate. Apoi foloseşte aceste informaţii pentru a identifica balansul optim al sunetului pentru locaţia boxelor şi ajustează sunetul fiecărei boxe în mod corespunzător. Acest lucru permite ascultătorului să se bucure de sunet echilibrat, chiar dacă boxele nu sunt plasate în poziţia ideală.

 • Redă cu uşurinţă muzică de pe telefon pe boxe, prin Google Cast

  Redă cu uşurinţă muzică de pe telefon pe boxe, prin Google Cast

  Bucură-te de redare de calitate ridicată, fără probleme, cu aplicaţiile pentru muzică preferate. Acest soundbar dispune de Google Cast încorporat, pentru a putea asculta muzica preferată de pe dispozitivul personal la boxe. Poţi asculta de pe iPhone®, iPad®, de pe telefonul sau de pe tableta cu Android, de pe laptop Mac® şi Windows® sau de pe Chromebook.

 • Aplicaţia Philips companion, pentru configurare facilă a reţelei

  Aplicaţia Philips companion, pentru configurare facilă a reţelei

  Utilizează aplicaţia Philips HCWeSet Manager, pentru a configura noile tale boxe şi pentru a le conecta la reţeaua wireless proprie şi bucură-te de experienţa audio de înaltă calitate şi de redare fără probleme din aplicaţiile tale preferate*. *Pentru configurarea reţelei este necesară instalarea aplicaţiei, cât şi acordul de servicii şi cel de confidenţialitate, înainte de a putea asculta wireless muzică din aplicaţiile preferate. *Pentru a asculta muzică din Spotify, este necesar Spotify Premium pentru utilizarea funcţiei Connect

 • Spotify Connect pentru o experienţă de aplicaţie nativă, fără efort

  Spotify Connect pentru o experienţă de aplicaţie nativă, fără efort

  Cu Spotify Connect poţi răsfoi, explora şi reda cu uşurinţă muzică din orice cameră a locuinţei, folosind dispozitivul tău inteligent ca telecomandă. Printr-o conexiune directă Spotify, poţi reda muzică direct din cloud, pentru ca dispozitivul tău inteligent să poată fi utilizat pentru apeluri, clipuri video sau poate chiar să iasă din raza de acţiune, fără a întrerupe muzica. Este de asemenea mai puţin solicitant pentru baterie, deoarece energia folosită pentru redarea muzicii este minimală. Toate caracteristicile minunate ale Spotify sunt prezente, de la listele gata alcătuite, până la ratele mari de eşantionare. Tot ceea ce ai nevoie pentru a descoperi muzică nouă şi a o asculta în mod optim.

 • Trecere HDMI 4K2K pentru a te bucura de conţinutul ultra HD

  Trecere HDMI 4K2K pentru a te bucura de conţinutul ultra HD

  HDMI 4K2K încorporează standardul HDMI 1.4. Acesta adaugă suport pentru conţinutul video de ultra-înaltă definiţie (UHD). În prezent, acesta se referă la 4K, care la mărimea sa cea mai mare este de 4096 de pixeli lăţime pe 2160 de pixeli înălţime sau de patru ori mai mare decât un afişaj HD standard de 1080p. Termenul se referă la o rezoluţie puţin mai mică decât 4K, de 3840 de pixeli lăţime şi de 2160 de pixeli înălţime. Ambele formate sunt acceptate prin HDMI 1.4. Afişajele 4K pun sistemele home theater de înaltă performanţă în aceeaşi sferă utilizată în multe dintre cinematografele comerciale. Pentru a face boxele acceptate şi în viitor, acest standard a fost integrat pentru creşterea TV 4K.

 • Sunet surround Dolby Digital şi Pro Logic II

  Sunet surround Dolby Digital şi Pro Logic II

  Un decodor Dolby Digital integrat elimină necesitatea unui decodor extern, prin procesarea tuturor celor şase canale de informaţii audio, asigurând posibilitatea de a experimenta un sunet surround şi o percepţie naturală incredibilă. Dolby Pro Logic II oferă cinci canale de procesare surround, din orice sursă stereo.

 • Tweetere Soft Dome Premium pentru un sunet de o claritate excepţională

  Tweetere Soft Dome Premium pentru un sunet de o claritate excepţională

  Cu sunetul de claritate excepţională de la Philips, acum veţi putea percepe şi aprecia fiecare detaliu al sunetului, în modul în care este destinat să fie ascultat şi cum au intenţionat artistul sau regizorul! Sunetul de claritate excepţională reproduce sursa sunetelor - indiferent că este un film de acţiune, un muzical sau o reprezentaţie live - cu fidelitate, precis şi fără nicio distorsiune. Sistemele home theater Philips cu sunet de claritate excepţională menţin procesarea audio la minim, păstrând puritatea conţinutului audio iniţial. Rezultatul este o precizie sonică mai mare livrată pentru urechile dvs.

 • Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Sincronizaţi dispozitive Bluetooth fără nicio problemă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingeţi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a iniţia sincronizarea Bluetooth şi streaming-ul de muzică.

 • Multi-canal 5.1 pentru un sunet surround cu adevărat captivant

  E6 este echipat cu canale 5.1 cu 6 amplificatoare încorporate, pentru a oferi o calitate excelentă a sunetului. Aceste sisteme 5.1 utilizează aceleaşi canale de difuzor şi de configuraţie, având o parte frontală stânga şi dreapta, un canal central, două canale de surround şi un subwoofer. Acesta acceptă Dolby Digital pro-logic 2.

 • Boxe portabile autonome cu asociere stereo

  Ambele boxe detaşabile Philips Fidelio E6 dispun de un modul Bluetooth independent, ceea ce le face cu adevărat independente. Astfel, pot fi luate oriunde, în locuinţă sau afară, pentru libertate completă de a te bucura de muzică. Fiecare boxă portabilă oferă sunet puternic, indiferent unde se află. Pot funcţiona individual, ca o singură boxă Bluetooth sau ca pereche de boxe stereo Bluetooth fără fir.

Vezi toate Specificaţile
 • Este necesar un cont Spotify premium pentru această boxă.
 • Disponibilitatea serviciului de muzică depinde de ţară. Vizitează site-ul web relevant de servicii de muzică pentru detalii.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa