Hard disk/DVD recorder

  Hard disk/DVD recorder

  Trăiţi o nouă experienţă cu Pixel Plus

  Hard Disk/DVD Recorder de o calitate excepţională, dotat cu ultimele tehnologii audio-video. În plus veţi beneficia de comoditatea oferită de GUIDE Plus+.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Trăiţi o nouă experienţă cu Pixel Plus

 • Tehnologie Pixel Plus pentru detalii mai fine, profunzime şi claritate

  Tehnologie Pixel Plus pentru detalii mai fine, profunzime şi claritate

  Tehnologia Pixel Plus de la Philips este o metodă de îmbunătăţire a calităţii imaginii, indiferent de sursă (TV, satelit, înregistrări DVD). Calitatea imaginii este analizată şi, în funcţie de nivelul perturbaţiilor, semnalului de ieşire i se aplică automat tehnologia Philips pentru reducerea zgomotului, corecţia de sincronizare şi funcţia de îmbunătăţire a contrastului. Astfel, ieşirea HDMI va emite către televizoarele HDMI şi Pixel Plus un semnal de calitate superioară.

 • Ieşire digitală HDMI pentru conectare rapidă, cu un singur cablu

  Ieşire digitală HDMI pentru conectare rapidă, cu un singur cablu

  HDMI este o interfaţă multimedia de înaltă definiţie. Este o conexiune digitală directă care poate transmite imagini video de înaltă definiţie, precum şi semnal audio digital pe mai multe canale. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic, oferă o calitate perfectă a imaginii şi a sunetului, fără zgomote. HDMI este un format complet compatibil cu DVI.

 • Upscaling video pentru o rezoluţie sporită până la 1080i

  Cu ajutorul funcţiei Video Upscaling, puteţi mări rezoluţia semnalului video standard SD (Definiţie standard) utilizat de DVD la nivelul semnalului HD (Înaltă definiţie), pentru o imagine mai clară, mai detaliată şi mai apropiată de realitate. Semnalul video de înaltă definiţie rezultat poate fi redat pe un afişaj HD prin intermediul unei conexiuni HDMI (High-Definition Multimedia Interface).

 • TV tuner digital integrat pentru înregistrare directă

  Tunerul DVB-T integrat vă permite să recepţionaţi semnal DTT. Semnalul video este digital, fără etape de legătură analogice, pentru a păstra calitatea ridicată a imaginii.

 • Înregistrare audio pe 5.1 canale a programelor TV din set-top box

  Înregistrarea audio digitală pe 5.1 canale vă permite să captaţi împreună cu semnalul video şi sunetul digital din surse multicanal (cum ar fi receiverele de satelit), pentru a-l stoca pe DVD. Aceste înregistrări pot fi redate în format multicanal pe recorderul dvs. Philips sau în format stereo pe orice DVD player.

 • Ghid TV electronic GUIDE Plus+, afişat pe ecran

  GUIDE Plus+ este un ghid de programe electronic - un ghid TV gratuit pe ecran, care afişează programul TV din următoarele zile şi vă permite să programaţi timerul DVD recorderului printr-o simplă apăsare a unui buton.

 • Pause Live TV cu buton dedicat îngheaţă acţiunea instantaneu

  Pause Live TV vă oferă controlul absolut. De îndată ce recorderul este pornit, o memorie integrată de mari dimensiuni începe să înregistreze automat programul pe care în vizionaţi, permiţându-vă să întrerupeţi, să reluaţi sau să salvaţi programul oricând. Dacă aveţi nevoie de o pauză, puteţi întrerupe programul dvs. TV 'live' cu o singură apăsare de buton şi puteţi relua de unde aţi rămas oricând doriţi.

 • Dual Media înregistrează comod pe DVD+-R/RW, DVD+R DL

  DVD recorderele Philips DualMedia pot crea înregistrări în standardele + şi - pe toate tipurile de discuri (DVD+R/+RW/-R/-RW/R DL). Puteţi cumpăra orice tip de disc, pentru că DVD recorderul dumneavoastră va crea înregistrări digitale compatibile cu orice DVD player.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa