Hard disk/DVD recorder

  Hard Disk/DVD Recorder

  Înregistraţi pe hard disk fără a vă mai face probleme pentru spaţiul de stocare. Păstraţi ceea ce vă place pe DVD. Selectaţi, faceţi clic, iar GUIDE Plus+ va înregistra programul preferat împreună cu informaţiile referitoare la titlu. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Hard Disk/DVD Recorder

cu GUIDE Plus+

 • Instant Replay pentru a retrăi dintr-o apăsare o transmisiune TV live

  Instant Replay pentru a retrăi dintr-o apăsare o transmisiune TV live

  Cu ajutorul funcţiei Reluare instantanee, puteţi să retrăiţi momentele magice din filme şi scenele sport incendiare - oricând doriţi. Prin atingerea unui buton, hard disk-ul va relua ultimele 30 de secunde. Decalarea mai mare înapoi nu necesită nimic mai mult decât apăsarea repetată a butonului.

 • ShowView pentru programare simplă şi rapidă

  ShowView pentru programare simplă şi rapidă

  Prin intermediul sistemului ShowView, tot ceea ce trebuie să faceţi pentru a programa videorecorderul este să introduceţi numărul ShowView - un cod unic de maxim nouă cifre (de obicei, mai puţine), tipărit în dreptul fiecărui program TV din majoritatea ghidurilor TV.

 • Ghid TV electronic GUIDE Plus+, afişat pe ecran

  GUIDE Plus+ este un ghid de programe electronic - un ghid TV gratuit pe ecran, care afişează programul TV din următoarele zile şi vă permite să programaţi timerul DVD recorderului printr-o simplă apăsare a unui buton.

 • Pause Live TV cu buton dedicat îngheaţă acţiunea instantaneu

  Pause Live TV vă oferă controlul absolut. De îndată ce recorderul este pornit, o memorie integrată de mari dimensiuni începe să înregistreze automat programul pe care în vizionaţi, permiţându-vă să întrerupeţi, să reluaţi sau să salvaţi programul oricând. Dacă aveţi nevoie de o pauză, puteţi întrerupe programul dvs. TV 'live' cu o singură apăsare de buton şi puteţi relua de unde aţi rămas oricând doriţi.

 • Dual Media înregistrează comod pe DVD+-R/RW, DVD+R DL

  DVD recorderele Philips DualMedia pot crea înregistrări în standardele + şi - pe toate tipurile de discuri (DVD+R/+RW/-R/-RW/R DL). Puteţi cumpăra orice tip de disc, pentru că DVD recorderul dumneavoastră va crea înregistrări digitale compatibile cu orice DVD player.

 • Ieşire HDMI cu upscaling video la rezoluţie HD de 720p/1080i

  HDMI (High-Definition Multimedia Interface) este o conexiune digitală directă care transportă conţinut video digital la rezoluţie de înaltă definiţie şi sunet digital pe mai multe canale. Cu ajutorul funcţiei de upscaling video, puteţi mări rezoluţia semnalului video SD (Definiţie standard) utilizat de DVD la rezoluţia High Definition de până la 720p sau 1080i, pentru o imagine mai clară, mai detaliată şi mai apropiată de realitate. Semnalul video de rezoluţie HD rezultat poate fi redat pe un afişaj HD prin intermediul unei conexiuni HDMI. HDMI este un format complet compatibil cu DVI.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa