DVD player/recorder

  Trăiţi magia înregistrării unui DVD!

  Acum puteţi crea propriile dvs. DVD-uri, ce pot fi redate pe majoritatea DVD playerelor

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Trăiţi magia înregistrării unui DVD!

 • Intrare RGB pentru cea mai bună înregistrare analog/digital din set-top box

  RGB Component este standardul video analogic cu cea mai mare calitate. Imaginile sunt mai clare decât în cazul semnalelor S-video şi Compozit. DVD recorderele Philips pot înregistra direct din surse RGB, cum ar fi receiverele de satelit.

 • Codare 2.0 Dolby Digital pentru înregistrări audio de calitate

  Dolby Digital este o tehnologie avansată de codare audio digitală, utilizată pe toate discurile DVD-Video. DVD recorderele Philips stochează fişierele audio în acelaşi format, fiind perfect compatibile cu orice alt DVD player. Calitatea o depăşeşte pe cea a videorecorderelor analogice.

 • Ecranul de index este un meniu DVD creat pe un disc DVD

  Ecranul de index este un meniu DVD creat pe fiecare disc DVD+R/RW, accesibil şi pe DVD playerele obişnuite. Vă oferă o privire de ansamblu şi acces uşor pentru a vedea imediat conţinutul discului şi a naviga la înregistrarea dorită.

 • Selectaţi scenele dorite şi omiteţi restul

  Mecanismul simplu al DVD recorderelor Philips elimină reclamele sau alte părţi neinteresante dintr-un film sau din înregistrările personale prin funcţia de selectare a scenei preferate. Selecţia este stocată pe discul DVD+R/RW şi poate fi văzută şi pe alte DVD playere.

 • DVD-urile dvs. vor putea fi redate pe toate DVD playerele existente.

  DVD recorderele pot reda discuri DVD-Video obişnuite, dar este la fel de important ca discurile DVD+R şi DVD+RW înregistrate pe acestea să fie redate de playerele DVD-Video existente.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa