USB 2.0

  Hard disk/DVD recorder

  Un centru AV deghizat, cu HDMI 1080p

  Beneficiaţi de confortul înregistrării directe pe un hard disk de 250 GB cu acest recorder DVD. Pentru a prelungi distracţia, înregistraţi programele selectate pe un DVD pentru a revedea oricând înregistrările video la o calitate excepţională. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Un centru AV deghizat, cu HDMI 1080p

 • Transfer de fişiere facil între HDD, DVD şi USB High Speed 2.0

  Transfer de fişiere facil între HDD, DVD şi USB High Speed 2.0

  Având la dispoziţie posibilităţi de transfer nelimitate, puteţi transfera sau copia fişiere multimedia dintr-o sursă în alta, indiferent dacă fişierele sunt stocate pe HDD-ul recorderului, pe un disc DVD sau pe un modul de memorie USB.

 • Reeşantionare HDMI 1080p la definiţie înaltă pentru a obţine imagini mai clare

  Reeşantionare HDMI 1080p la definiţie înaltă pentru a obţine imagini mai clare

  Upscaling HDMI 1080p furnizează imagini de o claritate excepţională. Filmele la definiţie standard pot fi urmărite acum la rezoluţie cu adevărat de înaltă definiţie - asigurând mai multe detalii şi imagini mai realiste. Scanarea progresivă (reprezentată prin "p" în "1080p") elimină structura liniilor preponderentă pe ecranele televizoarelor, din nou asigurând permanent imagini clare. Pentru a încheia lista, HDMI realizează o conexiune digitală directă care poate transmite imagini video necomprimate, precum şi semnal audio digital pe mai multe canale, fără conversii la analogic - oferind o calitate perfectă a imaginii şi sunetului, fără zgomote.

 • Instant Replay pentru a retrăi dintr-o apăsare o transmisiune TV live

  Instant Replay pentru a retrăi dintr-o apăsare o transmisiune TV live

  Cu ajutorul funcţiei Reluare instantanee, puteţi să retrăiţi momentele magice din filme şi scenele sport incendiare - oricând doriţi. Prin atingerea unui buton, hard disk-ul va relua ultimele 30 de secunde. Decalarea mai mare înapoi nu necesită nimic mai mult decât apăsarea repetată a butonului.

 • FlexTime: urmăriţi începutul în timp ce înregistraţi sfârşitul

  FlexTime: urmăriţi începutul în timp ce înregistraţi sfârşitul

  Cu ajutorul FlexTime, puteţi urmări un program în timp ce acesta este în curs de înregistrare, datorită vitezei extrem de ridicate a hard disk-ului. De asemenea, puteţi urmări un program înregistrat pe hard disk, în timp ce acesta înregistrează altceva.

 • Scanare progresivă pe componente, pentru optimizarea calităţii imaginii

  Scanare progresivă pe componente, pentru optimizarea calităţii imaginii

  Tehnologia Progressive Scan dublează rezoluţia verticală a imaginii, pentru o imagine mult mai clară. În loc să trimită mai întâi semicadrul cu linii impare, urmat de semicadrul cu linii pare, ambele semicadre sunt scrise în acelaşi timp. Este creată instantaneu o imagine completă, de rezoluţie maximă. La această viteză, ochiul uman percepe o imagine mai clară, fără a distinge structura liniilor.

 • Tuner TV hibrid, pentru recepţie TV analogică şi digitală

  Tuner TV hibrid, pentru recepţie TV analogică şi digitală

  Cu tunerul TV hibrid, puteţi viziona orice program - fie că este transmisie digitală sau analogică. În timp ce industria difuzării îşi face tranziţia la digital, tunerul TV hibrid vă permite să vizionaţi acum transmisii analogice şi oricare transmisii digitale viitoare. Primiţi entertainment impecabil - acum şi în viitor.

 • HDD Media Jukebox vă permite să stocaţi filme, muzică şi imagini

  Creaţi-vă propriul tonomat media digital în propria sufragerie. Transferaţi rapid şi comod fişiere MP3, WMA, MPEG2, DivX, DivX Ultra, Xvid, JPEG şi HD JPEG pe hard disk-ul încorporat al recorder-ului - de pe memorii USB, media playere portabile, camere digitale şi chiar de pe unele dispozitive AV. Redaţi filmele, muzica sau fotografiile preferate pe televizor sau sistemul Home Theater oricând doriţi. Opţiunile sunt infinite, ca şi distracţia.

 • Înregistrare audio pe 5.1 canale a programelor TV

  Înregistrarea audio pe 5.1 canale vă permite să capturaţi – împreună cu imaginile video – sunetul original multicanal din sursele de programe digitale. Aceste înregistrări sunt redate pe mai multe canale numai dacă sunt conectate la un sistem de boxe cu 5.1 canale.

 • Pause Live TV cu buton dedicat îngheaţă acţiunea instantaneu

  Pause Live TV vă oferă controlul absolut. De îndată ce recorderul este pornit, o memorie integrată de mari dimensiuni începe să înregistreze automat programul pe care în vizionaţi, permiţându-vă să întrerupeţi, să reluaţi sau să salvaţi programul oricând. Dacă aveţi nevoie de o pauză, puteţi întrerupe programul dvs. TV 'live' cu o singură apăsare de buton şi puteţi relua de unde aţi rămas oricând doriţi.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa