Fidelio

Philips Fidelio

sistem audio cu andocare

  Philips Fidelio

  sistem audio cu andocare

  Arta sunetului wireless în boxele turn

  Lasă-te captivat de sunet de înaltă fidelitate cu boxele turn Philips Fidelio. Transmite muzică wireless cu Bluetooth® aptX şi AAC. Redă conţinut de pe CD sau orice iPod sau iPhone cu Philips DualDock. Obţine sunet care umple întreaga încăpere cu numai două boxe. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio sistem audio cu andocare

Bluetooth® aptX şi AAC DTM9030/10 Caută produse similare

Arta sunetului wireless în boxele turn

Obsedat de sunet

 • Putere totală de ieşire 160 W RMS

  Putere totală de ieşire 160 W RMS

  RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră, sau mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. În principiu, amplificatoarele sunt limitate de energia electrică pe care o pot amplifica şi boxele de energia electrică pe care o pot converti în energie sonoră, fără a distorsiona semnalul audio. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  Folosind modul USB Direct, conectaţi, pur şi simplu, echipamentul USB la portul USB port pe dispozitivul dvs. Philips şi muzica dvs. digitală va fi redată direct de pe dispozitivul Philips.

 • Legătură MP3 pentru redarea de muzică portabilă

  Legătură MP3 pentru redarea de muzică portabilă

  Conectivitatea prin legătură MP3 permite redarea directă a materialelor MP3 de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii dvs. preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, legătura MP3 este de asemenea extrem de comodă, deoarece tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi playerul MP3 la sistemul audio.

 • DualDock pentru încărcare şi redare iPod/iPhone (conector Lightning şi cu 30 pini)

  DualDock pentru încărcare şi redare iPod/iPhone (conector Lightning şi cu 30 pini)

  Creat pentru a combina eleganţa şi conectivitatea dispozitivelor Apple prevăzute cu conectori Lightning şi conectori cu 30 de pini, DualDock apare când este necesar, pentru a etala conectorii şi pentru a acţiona ca suport pentru iPhone/iPod.

 • Boxele aşezate pe podea sunt ideale pentru reproducerea muzicii

  Boxele aşezate pe podea sunt ideale pentru reproducerea muzicii

  Turnurile audio Fidelio sunt boxe amplasate pe podea, care oferă un volum acustic optim, pentru crearea unor sunete bogate şi proaspete. Acestea combină precizia sunetelor medii a unui design tradiţional de boxă cu 2 căi cu extensiile de başi pentru a susţine extremitatea inferioară a spectrului sonic, ceea ce le face soluţia ideală pentru o reproducere rafinată a muzicii.

 • Redare MP3/WMA-CD, CD şi CD-RW

  Redare MP3/WMA-CD, CD şi CD-RW

  Tehnologia de compresie audio permite reducerea dimensiunii fişierelor mari digitale de muzică de până la 10 ori, fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 sau WMA sunt două din formatele de compresie care vă permit să vă bucuraţi de universul muzicii digitale pe playerul Philips. Descărcaţi melodii MP3 sau WMA de pe site-uri de muzică autorizate de pe Internet sau creaţi singuri fişiere de muzică MP3 sau WMA prin conversia CD-urilor audio, pe care apoi să le transferaţi pe player.

 • Redare de muzică prin tehnologia wireless Bluetooth® şi aptX®

  Redare muzică pe telefonul mobil şi PC prin tehnologia wireless Bluetooth® şi aptX®

 • Design de turn unic pentru a se potrivi stilului tău de viaţă Design de turn unic

  Turnul audio a fost creat pentru a oferi un sunet amplu, captivant, care să umple întreaga cameră, cu un factor de formă elegant şi eficient sub aspectul utilizării spaţiului. Prezintă un design elegant, contemporan, care va completa decorul oricărei case.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa