Fidelio

Philips Fidelio

Boxă wireless cu andocare Primo

  Philips Fidelio

  Boxă wireless cu andocare Primo

  Experimentaţi fidelitatea autentică

  Philips Fidelio Primo reprezintă o cale către tot ceea ce consideraţi de valoare în muzică. Asigură un sunet pur şi autentic. Echipat cu AirPlay, acest difuzor pune în valoare muzica de pe iPod Touch, iPhone, iPad şi iTunes - wireless. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio Boxă wireless cu andocare Primo

cu AirPlay DS9100W/10 Caută produse similare

Experimentaţi fidelitatea autentică

Obsedat de sunet

 • Tweeter de calitate pentru audiofili, pentru un sunet de înaltă fidelitate

  Tweeter de calitate pentru audiofili, pentru un sunet de înaltă fidelitate

  Un sistem cu două căi cu un tweeter cu difuzor rotund, care este utilizat în majoritatea aplicaţiilor de nivel înalt destinate audiofililor. Diafragma nu prezintă rezonanţă falsă, atingând un răspuns de frecvenţă de până la 40 KHz. În combinaţie cu dinamismul excelent şi distorsiuni reduse, această tehnologie permite redarea cu fidelitate deplină a celor mai fine nuanţe muzicale.

 • SoundCurve pentru sunet excelent de claritate excepţională

  SoundCurve pentru sunet excelent de claritate excepţională

  Carcasa posterioară curbată, proiectată cu atenţie, a acestei boxe cu andocare Philips creează o structură acustică foarte eficientă pentru reproducerea sunetelor. Linia sa curbă perfectă măreşte rigiditatea incintei boxei, reducând substanţial rezonanţa internă şi eliminând vibraţiile şi distorsiunea sunetului. Vă veţi bucura de sunet excelent, de claritate excepţională, în boxele cu aspect uimitor.

 • Procesare pur digitală pentru semnal pur prin lanţul audio

  Procesare pur digitală pentru semnal pur prin lanţul audio

  Majoritatea boxelor cu andocare utilizează ieşirea analogică a dispozitivului dvs. iPod, iPhone sau iPad, apoi converteşte sunetul în semnal digital, ceea ce are ca rezultat zgomot suplimentar şi pierderea unor detalii. Utilizând ieşirea digitală a playerului, boxa păstrează integritatea semnalului muzical şi se obţine un raport semnal/zgomot mai bun şi o rezoluţie îmbunătăţită.

 • FullSound îmbunătăţeşte detaliile sonore pentru un sunet bogat şi puternic

  FullSound îmbunătăţeşte detaliile sonore pentru un sunet bogat şi puternic

  Tehnologia FullSound patentată de Philips utilizează un sistem de procesare a sunetului de ultimă generaţie pentru a îmbunătăţi redarea cu fidelitate a muzicii. Conţinutul muzical este analizat şi optimizat în mod dinamic şi pentru a vă permite să experimentaţi o muzică bogată în detalii şi cu un sunet cald.

 • Design bass-reflex pentru reproducerea unui bas adânc şi compact

  Design bass-reflex pentru reproducerea unui bas adânc şi compact

  Încărcătura acustică a sistemului bass-reflex utilizează un tub de bas acordat la volumul acustic al boxei, pentru a reproduce un bas adânc din incinte compacte. Tubul de bas profilat, proiectat cu atenţie, facilitează circulaţia aerului şi permite obţinerea unui bas adânc şi de impact, chiar şi la volume puternice şi minimizează în acelaşi timp turbulenţele de aer care pot provoca distorsiuni.

 • Transmisie muzică cu tehnologia wireless AirPlay

  Transmisie muzică cu tehnologia wireless AirPlay

  AirPlay vă permite să vă transmiteţi întreaga colecţie de muzică iTunes la staţiile dvs. de andocare Fidelio. Acesta redă wireless de la programul iTunes pe calculatorul, iPhone-ul, iPad-ul sau iPod Touch-ul dvs. - către orice boxă compatibilă cu AirPlay din căminul dvs. Tot ceea ce aveţi de făcut este să vă asiguraţi că boxele dvs. sunt conectate la reţeaua Wi-Fi. AirPlay vă permite, de asemenea, să redaţi simultan pe fiecare boxă din fiecare încăpere. Faceţi ca melodiile dvs. preferate să vă urmeze în orice încăpere vă duceţi.

 • Aplicaţie SoundStudio pentru control deplin al setărilor audio

  Aplicaţie SoundStudio pentru control deplin al setărilor audio

  Acum ascultaţi muzica aşa cum doriţi. SoundStudio pune cu adevărat în mâinile dvs. puterea asupra muzicii. Vă permite să schimbaţi fiecare aspect al sunetului, utilizând numai iPhone-ul, prin intermediul unor comenzi intuitive şi simple. Acum puteţi ajusta, adapta şi crea experienţa audio dorită şi puteţi reda o nouă viaţă melodiilor dvs. preferate. De asemenea, SoundStudio vă permite să ascultaţi mii de posturi radio pe Internet din întreaga lume, lărgind şi mai mult orizontul experienţei dvs. muzicale.

 • Putere totală de ieşire 100 W RMS

  Putere totală de ieşire 100 W RMS

  RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră, sau mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. În principiu, amplificatoarele sunt limitate de energia electrică pe care o pot amplifica şi boxele de energia electrică pe care o pot converti în energie sonoră, fără a distorsiona semnalul audio. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • Senzor de proximitate pentru a activa panoul de control cu fundal iluminat

  Senzor de proximitate pentru a activa panoul de control cu fundal iluminat

  Majoritatea electrocasnicelor de calitate excepţională pentru audiofili permit închiderea afişajului – pentru a vă bucura la maxim de muzică şi pentru ca puterea să fie concentrată pe reproducerea sunetului. Cu caracteristica senzor de proximitate, vă puteţi bucura şi dvs. de aceasta. îndepărtaţi-vă şi tastele funcţionale iluminate se sting automat. Când apropiaţi mâna, tastele funcţionale se aprind astfel încât să controlaţi muzica fără dificultate.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa