boxă cu andocare

  Sunetul care se potriveşte în căminul dvs.

  Boxa cu andocare Philips şic şi elegantă asigură sunet uimitor de pe iPod/iPhone/iPad cu tehnologia PureDigital. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunetul care se potriveşte în căminul dvs.

Obsedat de sunet

 • Tehnologie de procesare pur digitală pentru cea mai bună calitate a sunetului

  Tehnologie de procesare pur digitală pentru cea mai bună calitate a sunetului

  Tehnologia avansată de procesare a sunetului pur digitală oferă o performanţă acustică mult superioară în comparaţie cu tehnologia de procesare audio analogică convenţională de care dispun playerele cu andocare care utilizează ieşirea audio analogică de la un iPod/iPhone. Prin captarea ieşirii audio digitale de la iPod/iPhone şi utilizând procesarea digitală în fiecare etapă a circuitului, este produs un coeficient semnal/zgomot mult mai mare. Rezultă o claritate inegalabilă a sunetului în echilibru perfect.

 • SoundCurve pentru sunet excelent de claritate excepţională

  SoundCurve pentru sunet excelent de claritate excepţională

  Carcasa posterioară curbată, proiectată cu atenţie, a acestei boxe cu andocare Philips creează o structură acustică foarte eficientă pentru reproducerea sunetelor. Linia sa curbă perfectă măreşte rigiditatea incintei boxei, reducând substanţial rezonanţa internă şi eliminând vibraţiile şi distorsiunea sunetului. Vă veţi bucura de sunet excelent, de claritate excepţională, în boxele cu aspect uimitor.

 • Aplicaţie gratuită DockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante

  Aplicaţie gratuită DockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante

  Aplicaţia gratuită adaugă o gamă de funcţii interesante boxei dvs. cu andocare. Puteţi să verificaţi vremea, să vedeţi ora şi chiar să folosiţi fotografiile preferate ca tapet. DockStudio vă permite de asemenea să ascultaţi mii de posturi radio din întreaga lume prin Internet. Mai multe actualizări pentru noi funcţii şi faţete vor fi disponibile în curând.

 • Conectaţi orice iPod/iPhone/iPad, chiar şi în carcasă

  Conectaţi orice iPod/iPhone/iPad, chiar şi în carcasă

  Portul de andocare cu arc, proiectat inteligent, al acestei boxe Philips se adaptează fără efort la orice iPod sau iPhone, fără adaptoare speciale. În plus, funcţionează chiar şi cu cele mai protectoare carcase – este suficient să andocaţi iPod sau iPhone aşa cum este. Acum puteţi să vă bucuraţi cu adevărat de muzică fără bătăi de cap.

 • Putere totală de ieşire 30W RMS

  Putere totală de ieşire 30W RMS
 • Volum acustic optim pe măsura cerinţelor boxelor

  Designul Smart sound vă oferă reproducere de cea mai mare calitate a basului. Volumul acustic alocat fiecărui driver de medii este pe măsura cerinţelor acustice. Frecvenţele joase sunt redate profund şi precis – furnizând un bas puternic şi amplu.

 • Design de excepţie cu sau fără iPhone/ iPod andocat

  Conectaţi-vă iPod-ul sau iPhone-ul şi staţia de andocare Fidelio arată grozav. Scoateţi dispozitivul şi arată încă frumos. Spre deosebire de alte staţii de andocare, această staţie de andocare este concepută să arate superb, indiferent că este conectat sau nu un dispozitiv. Adăugaţi o nuanţă de eleganţă raftului sau desktop-ului dvs. cu acest dispozitiv care atrage atenţia.

 • Tuburi de bas precis acordate pentru reproducerea unui bas adânc şi compact

  Volumul acustic generos de 2L alocat fiecărui woofer este aliniat perfect cu canalele de bas cu retur pentru a furniza o performanţă cu adevărat impresionantă şi precisă a basului de la o boxă atât de compactă. Rezultatul – realism excepţional şi experienţă audio captivantă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa