Boxe cu andocare

  Boxe cu andocare

  Sunetul care se potriveşte în căminul dvs.

  Readuceţi la viaţă muzica dvs. cu un sunet mai profund şi mai natural prin intermediul boxelor Philips DS6200/10. Andocaţi iPod/iPhone-ul pentru redare şi încărcare sau conectaţi-le direct la calculator pentru a savura sunetul uimitor al conţinutului dvs. multimedia. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxe cu andocare

Sistem 2.0, pentru iPod/iPhone DS6200/10 Caută produse similare

Sunetul care se potriveşte în căminul dvs.

Obsedat de sunet

 • Digital Sound Processing pentru o muzică naturală, fără distorsiuni

  Digital Sound Processing pentru o muzică naturală, fără distorsiuni

  Tehnologia avansată de procesare a sunetului îmbunătăţeşte reproducerea muzicii, astfel încât fiecare notă rezonează cu o precizie excepţională, şi fiecare pauză este de o tăcere mormântală. Tehnologia Digital Sound Processing patentată Philips optimizează performanţa boxelor compacte, emiţând un sunet clar, detaliat şi puternic fără nicio distorsiune.

 • Conceptul de sunet în triunghi echilateral

  Conceptul de sunet în triunghi echilateral

  Conceptul de sunet în triunghi echilateral al acestei boxe este creat special pentru a oferi un sunet mai echilibrat. Designul echilateral al driverelor boxei are ca rezultat o greutate mai echilibrată, asigurând astfel un sunet uniform, fără distorsiuni. Fiecare boxă satelit DS6200 este echipată cu un driver full range, completat de două componente wOOx patentate de Philips, pentru un bas mai profund şi mai bogat, instalate într-o configuraţie sub forma unui triunghi echilateral, pentru un sunet mai spaţios.

 • DBB pentru a păstra tonurile joase pentru bas profund la orice nivel al volumului

  DBB pentru a păstra tonurile joase pentru bas profund la orice nivel al volumului

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Tehnologia boxelor wOOx™ pentru un bas profund şi puternic

  Tehnologia boxelor wOOx™ pentru un bas profund şi puternic

  Tehnologia wOOx este un concept revoluţionar ce vă permite să auziţi şi să simţiţi basul profund, mai amplu decât în orice alt sistem audio. Difuzoarele speciale lucrează în armonie cu amplificatorul de bas wOOx, iar coordonarea precisă dintre difuzorul principal şi tweeter asigură o tranziţie lină de la frecvenţele joase-medii la cele înalte. Suspensia duală şi construcţia de tip sandwich perfect simetrică oferă o bază precisă, fără distorsionări. Tehnologia wOOx produce un bas dinamic de calitate, utilizând integral volumul boxei pentru a creşte cu adevărat impactul muzicii.

 • Aplicaţie gratuită DockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante

  Aplicaţie gratuită DockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante

  Aplicaţia gratuită adaugă o gamă de funcţii interesante boxei dvs. cu andocare. Puteţi să verificaţi vremea, să vedeţi ora şi chiar să folosiţi fotografiile preferate ca tapet. DockStudio vă permite de asemenea să ascultaţi mii de posturi radio din întreaga lume prin Internet. Mai multe actualizări pentru noi funcţii şi faţete vor fi disponibile în curând.

 • Conectaţi orice iPod/iPhone, chiar şi în carcasă

  Conectaţi orice iPod/iPhone, chiar şi în carcasă

  Portul de andocare cu arc proiectat inteligent se adaptează fără efort la orice iPod sau iPhone, fără adaptoare speciale. În plus, funcţionează chiar şi cu cele mai protectoare carcase – este suficient să andocaţi iPod sau iPhone aşa cum este. Acum puteţi să vă bucuraţi cu adevărat fără bătăi de cap de muzică.

 • Putere totală de ieşire 20 W RMS

  Putere totală de ieşire 20 W RMS

  RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră, sau mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. În principiu, amplificatoarele sunt limitate de energia electrică pe care o pot amplifica şi boxele de energia electrică pe care o pot converti în energie sonoră, fără a distorsiona semnalul audio. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • Carcasă cu linii curbe, pentru sunet rotund

  Designul cu linii curbe al carcasei nu numai că arată bine, ci este proiectat să ofere un sunet echilibrat, care emană mai natural şi în forma sa originală. Cu mai puţine distorsiuni şi colorare, puteţi fi siguri că muzica dvs. preferată va suna întotdeauna aşa cum trebuie. Philips are cunoştinţe de acustică şi se asigură că sunetul nu doar sună bine, ci şi arată bine!

 • Sincronizare PC cu iPod/iPhone

  Andocaţi-l, redaţi-l, sincronizaţi-l şi încărcaţi-l! Lăsaţi-vă absorbit de muzica preferată de pe iPod sau iPhone în timp ce se încarcă şi se sincronizează cu PC-ul prin USB – şi bucuraţi-vă de o calitate superbă a sunetului împreună cu un confort de neegalat. Redaţi melodiile celebre fără oprire – cu energie nesfârşită.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa