boxă cu andocare cu Bluetooth®

  Sunetul care se potriveşte în căminul dvs.

  Pe biroul dvs. sau în orice altă parte, această elegantă boxă cu andocare asigură sunete de o claritate excepţională care vă umplu spaţiul personal, asigură streaming wireless prin Bluetooth şi, de asemenea, sincronizează iPod-ul/iPhone-ul/iPad-ul cu PC-ul dvs. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

boxă cu andocare cu Bluetooth®

pentru iPod/iPhone/iPad DS3600/12 Caută produse similare

Sunetul care se potriveşte în căminul dvs.

Obsedat de sunet

 • DBB pentru a păstra tonurile joase pentru bas profund la orice nivel al volumului

  DBB pentru a păstra tonurile joase pentru bas profund la orice nivel al volumului

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Aplicaţie gratuită DockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante

  Aplicaţie gratuită DockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante

  Aplicaţia gratuită adaugă o gamă de funcţii interesante boxei dvs. cu andocare. Puteţi să verificaţi vremea, să vedeţi ora şi chiar să folosiţi fotografiile preferate ca tapet. DockStudio vă permite de asemenea să ascultaţi mii de posturi radio din întreaga lume prin Internet. Mai multe actualizări pentru noi funcţii şi faţete vor fi disponibile în curând.

 • Putere totală de ieşire 20 W RMS

  Putere totală de ieşire 20 W RMS

  RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră, sau mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. În principiu, amplificatoarele sunt limitate de energia electrică pe care o pot amplifica şi boxele de energia electrică pe care o pot converti în energie sonoră, fără a distorsiona semnalul audio. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • Tuburi de bas precis acordate pentru reproducerea unui bas adânc şi compact

  Tuburi de bas precis acordate pentru reproducerea unui bas adânc şi compact

  Volumul acustic generos de 3L alocat fiecărui woofer este aliniat perfect cu canale de bas cu retur pentru a furniza o performanţă cu adevărat impresionantă şi precisă a basului de la o boxă atât de compactă. Rezultatul - realism excepţional şi experienţă audio captivantă.

 • Transfer de muzică Bluetooth wireless de pe iPod/iPhone/iPad

  Bluetooth este o tehnologie de comunicaţii wireless cu rază scurtă, rezistentă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea uşoară wireless la alte dispozitive Bluetooth, pentru a putea asculta muzica preferată de pe iPod, iPhone sau iPad la sistemul audio Philips - confortabil, oricând doriţi.

 • Sincronizare PC cu iPod/iPhone/iPad

  Andocaţi-l, redaţi-l, sincronizaţi-l şi încărcaţi-l! Lăsaţi-vă absorbit de muzica preferată de pe iPod, iPhone sau iPad în timp ce se încarcă şi se sincronizează cu PC-ul prin USB – şi bucuraţi-vă de o calitate superbă a sunetului împreună cu un confort de neegalat. Redaţi melodiile celebre fără oprire – cu energie nesfârşită.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa