Bluetooth

  boxă cu andocare cu Bluetooth®

  Sunetul care se potriveşte în căminul dvs.

  Fiţi wireless cu transmisia Bluetooth şi obţineţi mai mult acum din muzica, jocurile şi experienţa dvs. video cu această boxă cu andocare Philips DS3500/12. Conectaţi iPod/iPhone/iPad-ul cu computerul dvs. prin USB. Conectaţi-l la priză pentru alimentare sau utilizaţi baterii. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

boxă cu andocare cu Bluetooth®

pentru iPod/iPhone/iPad, Alimentată cu baterie/CA DS3500/12 Caută produse similare

Sunetul care se potriveşte în căminul dvs.

Obsedat de sunet

 • DBB pentru a păstra tonurile joase pentru bas profund la orice nivel al volumului

  DBB pentru a păstra tonurile joase pentru bas profund la orice nivel al volumului

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Conectaţi orice iPod/iPhone/iPad, chiar şi în carcasă

  Conectaţi orice iPod/iPhone/iPad, chiar şi în carcasă

  Portul de andocare cu arc, proiectat inteligent, al acestei boxe Philips se adaptează fără efort la orice iPod sau iPhone, fără adaptoare speciale. În plus, funcţionează chiar şi cu cele mai protectoare carcase – este suficient să andocaţi iPod sau iPhone aşa cum este. Acum puteţi să vă bucuraţi cu adevărat de muzică fără bătăi de cap.

 • Tuburi de bas precis acordate pentru reproducerea unui bas adânc şi compact

  Tuburi de bas precis acordate pentru reproducerea unui bas adânc şi compact

  Volumul acustic generos de 3L alocat fiecărui woofer este aliniat perfect cu canale de bas cu retur pentru a furniza o performanţă cu adevărat impresionantă şi precisă a basului de la o boxă atât de compactă. Rezultatul - realism excepţional şi experienţă audio captivantă.

 • Aplicaţie gratuită DockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante

  Aplicaţie gratuită DockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante

  Aplicaţia gratuită adaugă o gamă de funcţii interesante boxei dvs. cu andocare. Puteţi să verificaţi vremea, să vedeţi ora şi chiar să folosiţi fotografiile preferate ca tapet. DockStudio vă permite de asemenea să ascultaţi mii de posturi radio din întreaga lume prin Internet. Mai multe actualizări pentru noi funcţii şi faţete vor fi disponibile în curând.

 • Design adecvat pentru iPod/iPhone/iPad

  Conectaţi-vă iPod-ul, iPhone-ul sau iPad-ul şi staţia de andocare arată grozav. Scoateţi dispozitivul şi arată încă frumos. Spre deosebire de alte staţii de andocare, această staţie de andocare Fidelio este concepută să arate superb, indiferent că este conectat sau nu un dispozitiv. Adăugaţi o nuanţă de eleganţă raftului sau desktop-ului dvs. cu acest dispozitiv care atrage atenţia.

 • Difuzoare din neodim pentru sunet perfect echilibrat

  Neodimul este cel mai bun material pentru producerea unui câmp magnetic puternic, deoarece creşte sensibilitatea bobinei, optimizează răspunsul în frecvenţele de bas şi permite obţinerea unei calităţi generale ridicate a sunetului.

 • Sincronizare PC cu iPod/ iPhone/iPad prin USB

  Andocaţi-l, redaţi-l, sincronizaţi-l şi încărcaţi-l! Lăsaţi-vă absorbit de muzica preferată de pe iPod, iPhone sau iPad în timp ce se încarcă şi se sincronizează cu PC-ul prin USB – şi bucuraţi-vă de o calitate superbă a sunetului împreună cu un confort de neegalat. Redaţi melodiile celebre fără oprire – cu energie nesfârşită.

 • Efecte de sunet superbe pentru jocuri prin intermediul Bluetooth

  Experienţa de joc nu este niciodată completă fără efecte de sunet extraordinare. Acum jocurile dvs. de pe Smartphone sau de pe orice dispozitiv portabil pot fi mai uluitoare ca niciodată, graţie acestei boxe cu andocare Philips, care amplifică sunetul. Auziţi toate sunetele tare şi clar şi amplificaţi experienţa la nivele noi. Mai mult, puteţi face acest lucru cu o comoditate extraordinară, prin intermediul Bluetooth. Pur şi simplu stabiliţi conexiunea Bluetooth wireless între dispozitivul dvs. portabil şi boxa cu andocare şi începeţi să redaţi.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa