boxă cu andocare

  Sunetul care se potriveşte în căminul dvs.

  Compatibilă cu iPhone 5 şi cu cele mai recente iPoduri prin conectorul Lightning, boxa de andocare DS3400 redă muzică de pe iPod/iPhone oferind un sunet de calitate excepţională în timp ce se şi încarcă. Profitaţi de opţiunea de alimentare c.a. sau de la baterie pentru flexibilitate maximă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

boxă cu andocare

cu conector Lightning, pentru iPod/iPhone, 10 W, Alimentare cu baterie sau c.a. DS3400/12 Caută produse similare

Sunetul care se potriveşte în căminul dvs.

 • Încărcare rapidă şi redare muzică prin conectorul Lightning

  Încărcare rapidă şi redare muzică prin conectorul Lightning

  Bucuraţi-vă de muzica preferată în timp ce vă încărcaţi dispozitivul iPod/iPhone prin noul conector Lightning! Ajunge să îl andocaţi direct pe boxă pentru a reda melodiile pe care le-aţi ales manual, cu un sunet superb. Acesta vă încarcă dispozitivul şi în timpul redării, deci nu mai trebuie să vă faceţi griji că rămâneţi fără baterie.

 • Aplicaţie gratuită ClockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante

  Aplicaţie gratuită ClockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante

  Aplicaţia gratuită adaugă o gamă de funcţii interesante boxei dvs. cu andocare. Puteţi să verificaţi vremea, să vedeţi ora şi chiar să folosiţi fotografiile preferate ca tapet. ClockStudio vă permite de asemenea să ascultaţi mii de posturi radio din întreaga lume prin Internet. Mai multe actualizări pentru noi funcţii şi faţete.

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directă a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii dvs. preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, modul audio este, de asemenea, extrem de comod, deoarece tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi playerul MP3 portabil la sistemul audio.

 • DBB pentru a păstra tonurile joase pentru bas profund la orice nivel al volumului

  DBB pentru a păstra tonurile joase pentru bas profund la orice nivel al volumului

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Sunet dinamic, care umple încăperea

  Cu un algoritm avansat de procesare digitală a sunetului, două drivere active de sunet şi port de bas, această boxă cu andocare vă umple camera cu sunet clar şi natural şi bas profund şi puternic.

 • Sincronizare PC cu iPod/iPhone

  Andocaţi-l, redaţi muzică, sincronizaţi-l şi încărcaţi-l! Lăsaţi-vă absorbit de muzica preferată de pe iPod sau iPhone în timp ce se încarcă. Se sincronizează şi cu PC-ul prin conectarea boxei cu un cablu USB.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa