boxă cu andocare

  Sunetul potrivit căminului dvs. pentru iPod/iPhone/iPad

  Boxa cu andocare DS1600 redă şi încarcă toate dispozitivele iPod/iPhone/iPad, cu Philips DualDock prin intermediul conectorului Lightning şi cu 30 de pini. Aceasta vă oferă un sunet plin şi bogat şi dispune de un port USB pentru încărcarea unui al doilea dispozitiv mobil pentru un plus de versatilitate. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

boxă cu andocare

DualDock, pentru iPod/iPhone/iPad, Port USB pentru încărcare, 8 W DS1600/12 Caută produse similare

Sunetul potrivit căminului dvs. pentru iPod/iPhone/iPad

 • DualDock pentru a încărca şi a vă juca pe dispozitive Apple (Lightning şi 30 de pini)

  DualDock pentru a încărca şi a vă juca pe dispozitive Apple (Lightning şi 30 de pini)

  Staţia de andocare Philips DualDock cu conector Lightning şi de 30 pini poate încărca şi reda orice dispozitiv Apple. Creat pentru a combina eleganţa cu funcţionalitatea, poţi comuta rapid între conectori. Bucură-te de melodiile preferate indiferent de dispozitivul Apple pe care vrei să-l foloseşti.

 • Încărcaţi al doilea dispozitiv mobil folosind portul USB

  Încărcaţi al doilea dispozitiv mobil folosind portul USB

  Pentru un plus de confort, boxa dispune şi de un port USB pentru încărcarea unui al doilea dispozitiv mobil chiar şi atunci când iPod-ul/iPhone-ul dvs. este andocat.

 • Aplicaţie gratuită ClockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante

  Aplicaţie gratuită ClockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante

  Aplicaţia gratuită adaugă o gamă de funcţii interesante boxei dvs. cu andocare. Puteţi să verificaţi vremea, să vedeţi ora şi chiar să folosiţi fotografiile preferate ca tapet. ClockStudio vă permite de asemenea să ascultaţi mii de posturi radio din întreaga lume prin Internet. Mai multe actualizări pentru noi funcţii şi faţete.

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directă a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, modul audio este, de asemenea, extrem de comod, deoarece tot ce trebuie să faci este să conectezi playerul MP3 portabil la sistemul audio.

 • Sincronizare automată a orei sau datei la andocare

  Staţia de andocare sincronizează automat ora sau data cu iPod-ul, iPhone-ul sau iPad-ul dvs. la andocare. Nu trebuie decât să apăsaţi un buton pentru a comuta între afişajul orei şi datei.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa