Pocket Memo

  Recorder de voce digital

  Înregistrare superioară

  Recorderul de voce digital Pocket Memo duce dictarea la un nou nivel. Tehnologia inovatoare 3D Mic oferă cea mai bună calitate audio în orice situaţie de înregistrare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Pocket Memo Recorder de voce digital

Funcţionare comutator glisant DPM8000/00 Caută produse similare

Înregistrare superioară

cu tehnologia 3D Mic

 • Sistem 3D Mic care oferă cea mai bună calitate audio

  Tehnologia revoluţionară 3D Mic utilizează microfoane integrate pentru a oferi întotdeauna cele mai bune înregistrări: microfonul omnidirecţional oferă o rază de preluare a sunetelor de 360 de grade, fiind ideal pentru înregistrarea mai multor surse de sunet, ca în cazul şedinţelor, iar microfonul unidirecţional este optimizat pentru înregistrarea vocii şi pentru obţinerea celor mai bune rezultate în recunoaşterea vorbirii.

 • Modul clasic permite utilizarea simplă şi uşoară

  Mulţi utilizatori încă îşi iubesc dispozitivele analogice datorită simplităţii şi utilizării uşoare. Modul clasic opţional oferă utilizatorului aspectul şi senzaţia folosirii unui dispozitiv analogic, în timp ce reţine avantajele tehnologiei digitale şi pune accentul pe lucrurile esenţiale.

 • Staţia de andocare permite încărcarea rapidă a bateriei

  Staţia de andocare stabilă şi superioară permite încărcarea rapidă şi transferul automat al înregistrărilor pe computer. Cu ajutorul unei pedale de comandă conectate, disponibile opţional, staţia de andocare vă permite să înregistraţi şi să transcrieţi, fără a utiliza mâinile, chiar şi fără computer.

 • Senzori de lumină şi mişcare pentru extinderea duratei de viaţă a bateriei

  Bateria cu litiu-ion poate fi încărcată uşor prin intermediul mufei standard micro USB. Senzorii de lumină şi mişcare integraţi garantează durata extinsă de viaţă a bateriei. Tehnologia inteligentă reglează luminozitatea ecranului şi trece automat în modul standby când dispozitivul nu este utilizat, garantându-vă că recorderul va fi întotdeauna gata de utilizare atunci când aveţi nevoie.

 • Criptarea fişierelor şi blocarea cu PIN a dispozitivului pentru securitate înaltă a datelor

  Înregistrările pot fi criptate în timp real prin intermediul standardului de criptare avansată (AES sau algoritmul Rijndael) cu parolă de 256 biţi. AES oferă un nivel înalt de securitate şi a fost aprobat în SUA pentru informaţiile guvernamentale cu cel mai înalt nivel de secretizare. Dispozitivul poate fi protejat cu un cod PIN împotriva utilizării neautorizate sau redării fişierelor.

 • Scaner de bare integrat pentru documentare corespunzătoare

  Scanerul de bare integrat vă permite să corelaţi datele unui client sau pacient la o înregistrare prin scanarea simplă a unui cod de bare, chiar şi de pe un afişaj. Acest lucru permite alocarea fiabilă de ID-uri pentru clienţi sau pacienţi şi sporeşte viteza fluxului dvs. de lucru.

 • Ecran color mare pentru operare uşoară

  Ecranul complet color, de dimensiuni mari vă oferă imagini clare, permiţându-vă să vedeţi totul din prima privire. Interfaţa clară cu utilizatorul este optimizată pentru operare uşoară şi intuitivă.

 • Senzor de mişcare integrat pentru selectarea automată a microfonului

  Senzorul de mişcare integrat detectează când dispozitivul este amplasat pe un birou sau este ţinut în mână şi selectează microfonul corespunzător pentru situaţia de înregistrare respectivă. Senzorul de mişcare schimbă automat în modul standby atunci când dispozitivul nu este utilizat. După ce ridicaţi Pocket Memo, acesta poate înregistra din nou, în doar câteva secunde.

 • Gestionarea de la distanţă permite implementarea şi întreţinerea

  Software-ul de gestionare de la distanţă a dispozitivelor Philips SpeechExec permite administratorilor IT să gestioneze, să configureze şi să actualizeze central hardware-ul de dictare de la Philips, economisind astfel timp şi resurse valoroase. Gestionarea setărilor dispozitivului pentru persoane fizice, grupuri, echipe sau întreaga organizaţie se realizează uşor de la distanţă.

 • Carcasă robustă din oţel inoxidabil care oferă rezistenţă suplimentară

  Forma asimetrică şi ergonomică se potriveşte perfect în mâna dvs. Designul subţire şi uşor oferă confort maxim, chiar şi când lucraţi pe perioade lungi. Oţelul inoxidabil lustruit creează o carcasă de protecţie robustă şi de înaltă rezistenţă pentru dispozitiv.

 • Software pentru flux de lucru SpeechExec pentru gestionarea eficientă a datelor

  Software-ul SpeechExec Pro organizează fluxul de lucru al fişierelor de dictare şi al documentelor care rezultă din acestea dintre autor şi persoana care transcrie şi vă permite să monitorizaţi starea lucrării dvs.

 • Comutator glisant ergonomic care permite utilizarea eficientă cu o singură mână

  Comutatorul glisant ergonomic cu răspuns rapid este proiectat pentru a permite utilizarea cu o singură mână a tuturor funcţiilor de înregistrare şi redare, permiţându-vă să editaţi rapid şi uşor fişierele (inserare, suprascriere, ataşare). Acesta funcţionează prin semnal de la senzorul de lumină, fiind astfel rezistent la uzură şi durabil.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa