Manşon de compresie

  Faceţi sport cu playerul dvs.

  Manşonul de compresie extrem de uşor reprezintă o modalitate confortabilă de a face exerciţii cu playerul dvs. MP3. Materialul care se adaptează formei braţului este permeabil şi vă protejează complet în timp ce vă antrenaţi. Poate fi spălat manual şi este furnizat în două dimensiuni pentru o potrivire perfectă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Faceţi sport cu playerul dvs.

cu bandă de compresie de fixare pe braţ, tip manşon

 • Material confortabil, impermeabil

  Această carcasă sportivă adaugă un strat căptuşit, rezistent la umezeală dispozitivului dvs., protejându-l împotriva transpiraţiei şi intemperiilor cât timp faceţi sport.

 • Manşon de compresie de înaltă performanţă

  Fiind inspirată din manşoanele de compresie utilizate de atleţi, această bandă de fixare pe braţ oferă o soluţie confortabilă, uşor de utilizat pentru a vă antrena pe muzică.

 • Design extrem de uşor şi adaptabil formei braţului pentru confort

  Fiind fabricat dintr-un amestec de spandex/lycra, manşonul este conceput pentru a se adapta formei braţului, fiind extrem de uşor, pentru a vă putea antrena confortabil. Când aţi terminat antrenamentul, manşonul poate fi spălat manual.

 • Disponibilă în două dimensiuni

  Pentru a se potrivi perfect, manşonul este disponibil în două dimensiuni. Materialul confortabil se întinde pentru a se potrivi – dar reţineţi, trebuie să fie suficient de strânsă pentru cea mai bună performanţă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa