Pachet de încărcare wireless

  Încărcare wireless fără efort

  Un pad de încărcare wireless care încarcă orice marcă de smartphone sau dispozitiv compatibil Qi la fel de rapid precum un încărcător c.a. cu fir. Este furnizat cu un manşon de protecţie elegant şi robust şi este conceput pentru a se potrivi oricărei locuinţe sau oricărui birou.

 • Încărcare wireless fără efort

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Încărcare wireless fără efort

Pachet generat de tehnologia Qi

 • Pur şi simplu aşezaţi dispozitivul pe padul de încărcare wireless

  Pur şi simplu aşezaţi dispozitivul pe padul de încărcare wireless

  Încărcarea wireless a fost aplicată pe o gamă largă de produse precum periuţe de dinţi electronice. Acum încărcarea iPhone 4, 4S este la fel de simplă ca şi aşezarea sa! Pur şi simplu glisaţi manşonul Philips de încărcare wireless pe acesta şi va funcţiona ca un receptor care furnizează încărcare wireless Qi comodă. Aşezaţi-l deasupra padului de încărcare Qi şi va începe să încarce automat.

 • Padul încarcă wireless toate mărcile de dispozitive compatibile Qi

  Padul încarcă wireless toate mărcile de dispozitive compatibile Qi

  Este posibil să aveţi mai multe telefoane iPhone 4 sau 4S sau este posibil să obţineţi un nou dispozitiv Qi în viitor. Adoptată de numeroase companii mari din industria electronică, veţi găsi tehnologia Qi încorporată în dispozitivul dvs. astfel încât să puteţi încărca oricând, oriunde pe padul de încărcare wireless Qi. Dacă găsiţi logo-ul Qi pe padul de încărcare, va funcţiona.

 • Padul încarcă complet majoritatea dispozitivelor compatibile în mai puţin de 3 ore

  Padul încarcă complet majoritatea dispozitivelor compatibile în mai puţin de 3 ore

  După cum v-ar spune oricine deţine un iPhone, o încărcare nu durează niciodată suficient. Eu utilizez WiFi, lucru care îmi descarcă bateria şi foloseşte MULTE aplicaţii zilnic. Acest pad de încărcare wireless Qi face lucrurile foarte simple pentru că trebuie decât să îmi aşez telefonul pe el noaptea şi să mă trezesc cu o baterie complet încărcată, gata de plecare, dimineaţa. Viteza de încărcare este la fel de bună ca la încărcătoarele c.a, dar fără firele şi „păienjenişurile” de cabluri neplăcute.

 • Ledul indicator pentru alimentare confirmă dintr-o privire starea încărcării

  Ledul indicator pentru alimentare confirmă dintr-o privire starea încărcării

  „Pentru a vă asigura că padul funcţionează bine cu dispozitivul dvs., ledul indicator albastru din partea superioară a padului de încărcare se va aprinde imediat ce aşezaţi dispozitivul pe pad. Acest lucru confirmă faptul că a fost realizată o conexiune securizată şi că dispozitivul dvs. se încarcă satisfăcător.

 • Designul subţire şi inteligent se potriveşte oricărei locuinţe sau oricărui birou

  Designul subţire şi inteligent se potriveşte oricărei locuinţe sau oricărui birou

  Designul subţire şi inteligent al padului de încărcare se potriveşte oricărei părţi a unei locuinţe contemporane sau a unui birou

 • Suport ergonomic cu unghi de vizualizare optim de 12 grade

  Suport ergonomic cu unghi de vizualizare optim de 12 grade

  Pur şi simplu deschideţi suportul din partea posterioară a padului de încărcare şi veţi obţine unghiul perfect de 12 grade care vă oferă nu numai confort de vizualizare, ci vă permite şi operarea dispozitivului într-un mod ergonomic. Acest lucru înseamnă că puteţi utiliza dispozitivul confortabil de pe birou, fără a vă îngenunchea pe podea pentru a vorbi la telefonul din colţul camerei.

 • Obţineţi baze de încărcare suplimentare pentru acasă, birou sau oriunde încărcaţi

  Obţineţi baze de încărcare suplimentare pentru acasă, birou sau oriunde încărcaţi

  Designul contemporan şi subţire al padului de încărcare se potriveşte oricărei părţi a locuinţei sau biroului. Cu o bază suplimentară puteţi încărca mai multe dispozitive compatibile Qi într-o locaţie diferită. Aşadar, nu este nevoie să căraţi padul de încărcare de acasă la birou şi vice versa.

 • Manşon rigid pentru protecţie robustă

  Manşon rigid pentru protecţie robustă

 • Upgradează perfect iPhone 4, 4S la încărcarea wireless

  Încărcarea wireless a fost aplicată pe o gamă largă de produse precum periuţe de dinţi electronice. Acum încărcarea iPhone 4, 4S este la fel de simplă ca şi aşezarea sa! Pur şi simplu glisaţi acest manşon pe iPhone 4, 4S şi va funcţiona automat ca un receptor care furnizează un upgrade perfect la încărcarea wireless Qi. Aşezaţi-l deasupra padului de încărcare Qi şi va începe să încarce.

 • Designul subţire al manşonului serveşte drept carcasă pentru telefon când sunteţi în deplasare

  Designul subţire al manşonului serveşte drept carcasă pentru telefon când sunteţi în deplasare

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa