Husă

  Husă

  Purtaţi dispozitivul GoGear cu stil

  O carcasă de dimensiuni reduse cu un aport maxim de stil, HipCase pentru GoGear este prevăzută cu o clemă robustă pentru curea pentru a menţine dispozitivul la îndemână. Carcasa HipCase tip mânecă oferă o protecţie pentru ecran încorporată având acces în interior pentru un control total al dispozitivului GoGear. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Purtaţi dispozitivul GoGear cu stil

într-o husă confortabilă dotată cu clemă pentru curea

 • Acces la toate comenzile şi la conectorul de andocare

  Orificiile acestei huse vă permit un acces confortabil la toate comenzile şi la conectorul de andocare, astfel încât puteţi utiliza dispozitivul în timp ce este protejat în interiorul acesteia.

 • Acces la mufa pentru căşti cu menţinerea protecţiei

  Această husă este dotată cu un orificiu pentru mufa pentru căşti, astfel încât puteţi continua să vă bucuraţi de dispozitivul dumneavoastră cât timp este protejat în interiorul acesteia.

 • Exterior din piele pentru aspect şi senzaţie de lux

  Această husă este confecţionată dintr-o piele atractivă şi rezistentă, astfel încât oferă protecţie pentru dispozitivul dumneavoastră - cu stil.

 • Interior căptuşit cu material moale

  Interiorul căptuşit cu material moale al acestei huse protejează finisajul dispozitivului dumneavoastră cât timp se află în interiorul acesteia.

 • Clema robustă pentru curea vă menţine dispozitivul la îndemână

  Clema robustă pentru curea asigură o prindere sigură a dispozitivului de cureaua, buzunarul sau bareta genţii dumneavoastră, astfel încât să fie mereu la îndemână.

 • Husa oferă protecţie pentru ecran încorporată

  Această fereastră transparentă oferă protecţie pentru ecranul dispozitivului în timp ce vă oferă libertatea de a controla dispozitivul.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa