Husă

  Protecţie cu posibilitate de transportare

  Comoditate când sunteţi în mişcare. Fabricată din nailon aspru cu un interior moale, carcasa subţire protejează ca atare sau vă încape în geantă. Cureaua reglabilă nu numai că este confortabilă la purtare, ci poate fi aplicată pe tetieră pentru vizionare în vehicul! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Protecţie cu posibilitate de transportare

cu utilizare multifuncţională

 • Exterior modern din nailon

  Această carcasă este confecţionată dintr-un nailon atractiv şi rezistent, astfel încât oferă protecţie pentru dispozitivul dvs. - cu stil.

 • Interior căptuşit cu material moale

  Interiorul căptuşit cu material moale al acestei huse protejează finisajul dispozitivului dumneavoastră cât timp se află în interiorul acesteia.

 • Carcasa de transport poate fi transportată ca atare sau vă încape în geantă

  Transportaţi-vă dispozitivul în carcasa pentru protecţie în mişcare, sau utilizaţi-o pentru a conferi un start suplimentar de protecţie în interiorul genţii sau rucsacului dvs.

 • Corpul căptuşit protejează afişajul frontal

  Această carcasă este prevăzută cu un corp din pluş, căptuşit, conceput special pentru a proteja afişajul frontal fragil al dispozitivului dvs.

 • Designul subţire intră cu uşurinţă în geanta dvs.

  Această carcasă este proiectată pentru a adăuga protecţie cu volum minim, astfel încât să puteţi transporta uşor dispozitivul în geantă sau în rucsac pentru protecţie în timpul călătoriei.

 • Buzunar interior extensibil, cu fermoar, pentru cardul de identitate, chei sau bani

  Buzunarul interior extensibil este util pentru depozitarea unui card de identitate, a banilor sau a cheilor şi este securizat de un fermoar subţire.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa