TransDock micro

  Utilizaţi şi încărcaţi iPod-ul în maşină

  Bucuraţi-vă de iPod prin sistemul audio din maşină cu acest TransDock micro mic şi inteligent. Tehnologia IntelliTune dintr-o singură atingere găseşte frecvenţa ideală pentru redarea conţinutului de pe iPod la radioul FM din maşina dumneavoastră. Această tehnologie permite şi încărcarea iPod-ului în timp ce este conectat. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Utilizaţi şi încărcaţi iPod-ul în maşină

cu un detector de frecvenţe IntelliTune

 • Transmiţătorul FM redă fişierele audio la radioul FM din maşină

  Transmiţătorul FM redă wireless fişierele audio de pe dispozitivul dumneavoastră la radioul din maşină utilizând o frecvenţă liberă în FM, astfel încât să puteţi savura muzica la drum.

 • Nu este nevoie de instalare

  Rapid şi uşor de folosit, acesta nu necesită nicio instalare specială. Introduceţi-l pur şi simplu în orice priză de 12 V din maşină şi e gata de utilizare, imediat ce e scos din cutie.

 • cablu de 1,2 m pentru a avea un acces facil la dispozitivul dumneavoastră în maşină

  Acest cablu flexibil are 1,2 metri lungime, oferindu-vă un acces uşor la dispozitivul dumneavoastră în maşină

 • IntelliTune găseşte frecvenţe FM libere cu un singur clic

  La o simplă atingere de buton, IntelliTune scanează eterul pentru a detecta frecvenţe FM libere. Veţi şti într-o clipă pe ce post să comutaţi pentru redarea conţinutului audio al dispozitivului dvs. la radioul FM din maşina dumneavoastră.

 • 4 frecvenţe FM prereglabile pentru a fi uşor reutilizate

  Puteţi programa şi reutiliza cu uşurinţă frecvenţele FM preferate pentru redarea fişierelor audio de pe dispozitivul dumneavoastră la radioul FM.

 • Încărcare de la priză auto de 12 V

  Încărcătorul compact se introduce într-o priză auto de 12 V şi se conectează la dispozitivul dvs. pentru încărcare uşoară şi comodă la drum.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa