Husă

  Protejaţi-vă dispozitivul iPod cu stil

  O carcasă de dimensiuni reduse cu un aport maxim de stil. Carcase HipCase tip mânecă are un design versatil pentru acces uşor la dispozitivul iPod, în timp ce clema robustă pentru curea vă menţine dispozitivul iPod la îndemână. Utilizaţi Surface Shield (apărătoare pentru ecran) inclus pentru o protecţie suplimentară a ecranului. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Protejaţi-vă dispozitivul iPod cu stil

într-o husă confortabilă dotată cu clemă pentru curea

 • Acces la toate comenzile şi la conectorul de andocare

  Orificiile acestei huse vă permit un acces confortabil la toate comenzile şi la conectorul de andocare, astfel încât puteţi utiliza dispozitivul în timp ce este protejat în interiorul acesteia.

 • Acces la mufa pentru căşti cu menţinerea protecţiei

  Această husă este dotată cu un orificiu pentru mufa pentru căşti, astfel încât puteţi continua să vă bucuraţi de dispozitivul dumneavoastră cât timp este protejat în interiorul acesteia.

 • Exterior din piele pentru aspect şi senzaţie de lux

  Această husă este confecţionată dintr-o piele atractivă şi rezistentă, astfel încât oferă protecţie pentru dispozitivul dumneavoastră - cu stil.

 • Interior căptuşit cu material moale

  Interiorul căptuşit cu material moale al acestei huse protejează finisajul dispozitivului dumneavoastră cât timp se află în interiorul acesteia.

 • Clema robustă pentru curea vă menţine dispozitivul la îndemână

  Clema robustă pentru curea asigură o prindere sigură a dispozitivului de cureaua, buzunarul sau bareta genţii dumneavoastră, astfel încât să fie mereu la îndemână.

 • Surface Shield (apărătoare pentru ecran) inclus pentru protecţia ecranului

  Surface Shield (apărătoare pentru ecran) inclus adaugă un plus de protecţie ecranului dispozitivului utilizând adeziunea statică, astfel încât este uşor de aplicat şi îndepărtat fără a lăsa reziduuri lipicioase.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa