iBoom JukeBox

  Bucuraţi-vă de iPod cu sunet stereo şi control

  Experimentaţi sunetul iPod-ului dvs. care umple întreaga încăpere cu iBoom JukeBox, sistemul de boxe hi-fi pentru iPod. Cu uimitoarea Telecomandă cu ecran, puteţi naviga prin conţinutul iPod-ului pe ecranul informativ al telecomenzii! Andocare pentru a încărca Telecomanda şi iPod-ul. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Bucuraţi-vă de iPod cu sunet stereo şi control

complet cu telecomanda de pe ecran

 • Ascultaţi muzică la un sunet stereo de lux

  Sistemul de boxe de înaltă fidelitate dispune de un amplificator de clasă D, woofere şi tweetere duble pentru un bas puternic şi înalte clare astfel încât să vă puteţi bucura de muzica dvs. la un sunet stereo de lux.

 • Boxe atractive vor umple orice cameră cu muzica dvs.

  Sistemul de boxe atractiv arată grozav în orice cameră a locuinţei astfel încât să vă puteţi bucura de muzica dvs. la volum maxim în loc să o ascultaţi la căşti.

 • Telecomandă cu ecran de afişare informativ iPod uşor de citit

  Telecomanda cu ecran dispune de un ecran luminos şi uşor de citit astfel încât să puteţi vizualiza şi naviga prin conţinutul iPod-ului pe telecomandă, exact cum aţi face pe iPod!

 • Tehnologie RF pentru a controla redarea muzicii de la distanţă

  Telecomanda utilizează frecvenţele radio pentru a transmite semnale către stereo, permiţându-vă să controlaţi redarea confortabil de pe canapea şi chiar din cameră în cameră.

 • Încărcaţi telecomanda pe unitatea de bază

  Încărcaţi convenabil telecomanda inclusă pe unitatea de bază astfel încât să fie pregătită când aveţi nevoie şi să nu vă încurce atunci când nu aveţi nevoie de aceasta.

 • Staţie de încărcare pentru iPod sigură şi convenabilă

  Încărcaţi în mod convenabil iPod-ul în staţia de încărcare sigură şi discretă. iPod-ul dvs. va continua încărcarea în timp ce este andocat, indiferent dacă redă muzică sau nu.

 • Mâner încorporat pentru transport facil din cameră în cameră

  Staţia de conectare dispune de un mâner încorporat în partea posterioară astfel încât să le puteţi transporta cu uşurinţă dintr-o cameră în alta. Acum vă puteţi bucura de muzică la volum maxim în orice cameră din casă!

 • Comenzi elegante pe panou tactil

  Controlaţi dispozitivul prin intermediul panoului de afişare tactil şi elegant care apare numai când dispozitivul este în funcţiune şi apoi dispare pentru a beneficia de o experienţă atractivă şi surprinzătoare.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa