Action Jacket

    Faceţi sport cu dispozitivul iPod

    Fie că faceţi sport sau doar vă relaxaţi, doriţi să aveţi dispozitivul iPod cu dvs. - iar carcasa Action Jacket este soluţia multifuncţională. Utilizaţi-o cu banda de fixare de braţ cât timp faceţi sport şi ataşaţi-o la curea sau la bareta de la geantă după ce aţi terminat. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Faceţi sport cu dispozitivul iPod

într-o carcasă din neopren cu clemă şi bandă de fixare pe braţ

  • Neoprenul rezistent la umezeală protejează împotriva transpiraţiei

    Această carcasă din neopren adaugă un strat căptuşit, rezistent la umezeală dispozitivului dumneavoastră, protejându-l împotriva transpiraţiei şi intemperiilor cât timp faceţi sport.

  • Fereastră transparentă pentru o protecţie accesibilă a ecranului

    Când faceţi sport, această fereastră transparentă oferă protecţie pentru ecranul dispozitivului în timp ce vă oferă libertatea de a controla dispozitivul.

  • Bandă reglabilă pentru sport pentru confort sporit

    Banda reglabilă se întinde pentru a se potrivi comod unei game largi de dimensiuni ale braţului şi este fixată cu Velcro pentru a vă menţine dispozitivul în apropiere în timpul oricărei activităţi.

  • Clemă rotativă pentru o poziţionare uşoară

    Clema vă fixează dispozitivul de curea, centură, buzunar sau bareta genţii, pentru a fi întotdeauna la îndemână. De asemenea, clema se roteşte permiţându-vă să vă fixaţi şi aşezaţi dispozitivul pentru accesul optim.

  • Clemă detaşabilă pentru curea

    Clema pentru curea vă oferă opţiunea de a vă fixa carcasa la haine sau la bareta genţii pentru a menţine dispozitivul dvs. la îndemână - şi poate fi îndepărtată dacă nu este necesar.

  • Husa oferă protecţie pentru ecran încorporată

    Această fereastră transparentă oferă protecţie pentru ecranul dispozitivului în timp ce vă oferă libertatea de a controla dispozitivul.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa