Husă

  Protejaţi-vă dispozitivul iPod cu stil

  Elegantă şi durabilă, husa tip mapă vă înconjoară dispozitivul iPod în piele luxoasă. Utilizaţi clema robustă pentru curea, pentru a vă menţine dispozitivul iPod la îndemână şi deschideţi clapeta căptuşită pentru a descoperi protecţia secretă încorporată. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Protejaţi-vă dispozitivul iPod cu stil

într-o husă confortabilă dotată cu clemă pentru curea

 • Exterior din piele luxoasă

  Această husă este confecţionată dintr-o piele atractivă şi rezistentă, astfel încât oferă protecţie pentru dispozitivul dumneavoastră - cu stil.

 • Interior căptuşit cu material moale

  Interiorul căptuşit cu material moale al acestei huse protejează finisajul dispozitivului dumneavoastră cât timp se află în interiorul acesteia.

 • Husa oferă protecţie pentru ecran încorporată

  Această fereastră transparentă oferă protecţie pentru ecranul dispozitivului în timp ce vă oferă libertatea de a controla dispozitivul.

 • Clema robustă pentru curea vă menţine dispozitivul la îndemână

  Clema robustă pentru curea asigură o prindere sigură a dispozitivului de cureaua, buzunarul sau bareta genţii dumneavoastră, astfel încât să fie mereu la îndemână.

 • Acces la toate comenzile şi la conectorul de andocare

  Orificiile acestei huse vă permit un acces confortabil la toate comenzile şi la conectorul de andocare, astfel încât puteţi utiliza dispozitivul în timp ce este protejat în interiorul acesteia.

 • Acces la mufa pentru căşti

  Această husă este dotată cu un orificiu pentru mufa pentru căşti, astfel încât puteţi continua să vă bucuraţi de dispozitivul dumneavoastră cât timp este protejat în interiorul acesteia.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa