HybridShell

  Protejaţi-vă dispozitivul iPod cu o carcasă transparentă

  Rezistentă şi transparentă, carcasa HybridShell este o combinaţie formată din policarbonat transparent şi partea inferioară cauciucată. Combinaţia asigură o protecţie puternică şi o mai bună prindere într-o carcasă unică. Surface Shield (apărătoare pentru ecran) adaugă protecţia pentru ecran. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Protejaţi-vă dispozitivul iPod cu o carcasă transparentă

cu accente silicon antialunecare

 • Acces la toate comenzile şi la conectorul de andocare

  Orificiile acestei huse vă permit un acces confortabil la toate comenzile şi la conectorul de andocare, astfel încât puteţi utiliza dispozitivul în timp ce este protejat în interiorul acesteia.

 • Acces la mufa pentru căşti

  Această husă este dotată cu un orificiu pentru mufa pentru căşti, astfel încât puteţi continua să vă bucuraţi de dispozitivul dumneavoastră cât timp este protejat în interiorul acesteia.

 • Carcasă din policarbonat transparentă

  Această carcasă rigidă este confecţionată dintr-un policarbonat dur, astfel încât oferă o protecţie puternică, transparentă pentru dispozitivul dumneavoastră.

 • Surface Shield (apărătoare pentru ecran) inclus pentru protecţia ecranului

  Surface Shield (apărătoare pentru ecran) inclus adaugă un plus de protecţie ecranului dispozitivului utilizând adeziunea statică, astfel încât este uşor de aplicat şi îndepărtat fără a lăsa reziduuri lipicioase.

 • Accentele de silicon îmbunătăţesc prinderea

  Această carcasă dispune de accente anti-alunecare cauciucate sau din silicon pentru a vă îmbunătăţi prinderea dispozitivului.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa