Zoom

  Philips Zoom

  Seturi de tratament la cabinet

  Seturi de tratament la cabinet Philips Zoom

  Graţie informaţiilor de la mii de utilizatori Philips Zoom, Philips a făcut administrarea sistemului de albire Philips Zoom mai uşoară, mai rapidă şi mai sigură ca înainte.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Seturi de tratament la cabinet Philips Zoom

Pentru utilizare cu lampa Philips Zoom WhiteSpeed, Zoom 2

 • Setări de intensitate reglabile

  Spre deosebire de alte sisteme de albire, Philips Zoom WhiteSpeed ​​are setări de intensitate reglabile şi poate fi personalizat pentru a elimina sensibilitatea şi a-ţi maximiza astfel confortul. De fapt, peste 99% dintre persoanele chestionate au experimentat o sensibilitate uşoară sau nu au experimentat deloc sensibilitate cu lampa Philips Zoom WhiteSpeed.

 • 14 milioane de zâmbete şi încă numărăm****

  Lampa Philips Zoom WhiteSpeed face parte din familia populară de albire Philips Zoom, marca de albire profesională numărul 1 cerută de pacienţi, care deja a primit încrederea a peste 14 de milioane de oameni****. De fapt, Zoom WhiteSpeed ​​are o rată de satisfacţie de 96% în rândul pacienţilor; rezultate bazate pe un studiu pe 500 persoane din S.U.A.* De asemenea, vine de la aceiaşi creatori de mărci populare pe care le cunoşti şi iubeşti, inclusiv Philips Sonicare şi BreathRx, şi a fost proiectată pentru a te ajuta la îmbunătăţirea sănătăţii zâmbetului tău.

 • Zâmbetul tău cel mai alb posibil

  De ce să aştepţi rezultatele, atunci când poţi avea dinţi mai albi acum? Cu lampa Philips Zoom WhiteSpeed​​, poţi obţine un zâmbet mai alb în doar o vizită de 45 minute în cabinetul stomatologului tău.

 • Tehnologie cu activare la lumină pentru albire puternică

  Spre deosebire de multe alte sisteme, Philips Zoom WhiteSpeed ​​utilizează o lumină LED brevetată pentru a accelera albirea pentru rezultate maxime în timp minim.

 • Dovedit a fi sigur şi eficient pentru dinţi şi gingii

  Lampa Philips Zoom WhiteSpeed este susţinută de studii care au demonstrat că este sigură şi eficientă pentru dinţii şi gingiile tale. 95% dintre pacienţii chestionaţi sunt de acord că lampa Philips Zoom WhiteSpeed ​​produce rezultate excelente.*

 • Recomandat şi administrat de către medicul tău stomatolog

  Philips Zoom WhiteSpeed se administrează de către medicul tău stomatolog, astfel încât ştii că este cea mai bună şi mai sănătoasă opţiune pentru dinţii tăi.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa