Telefon fără fir

  Bine aţi venit în lumea culorilor

  Ecranul color de calitate dă viaţă aparatelor din seria 5, adăugând o nouă dimensiune noţiunii de telefonie. Culorile facilitează navigarea în cadrul meniurilor cu pictograme şi fac mai plăcută utilizarea funcţiilor asociate.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Bine aţi venit în lumea culorilor

 • Tonuri de apel polifonice, pentru un sunet natural

  Tonurile de apel polifonice indică faptul că telefonul poate reda mai multe sunete în acelaşi timp. Altfel spus, este posibilă redarea fidelă a pieselor muzicale prin intermediul difuzorului telefonului.

 • Wallpaper-uri selectabile

  O ilustraţie înseamnă mai mult decât o mie de cuvinte. Derulaţi selecţia de imagini integrate în telefon. Selectaţi-o pe cea care se potriveşte cel mai bine stării dvs. de spirit şi afişaţi-o ca fundal pe ecran.

 • Meniu color cu pictograme

  Toate funcţiile sunt grupate în câteva elemente de meniu simbolizate prin pictograme colorate. Acestea facilitează navigarea şi utilizarea telefonului.

 • Speaker - Vorbiţi având mâinile libere

  Modul Handsfree (Mâini libere) utilizează un difuzor încorporat pentru a amplifica vocea apelantului, permiţându-vă să purtaţi convorbirea fără a ţine telefonul la ureche. Această caracteristică este utilă în special când telefonul este utilizat de mai multe persoane sau când luaţi note în timpul apelului.

 • Aproape fără interferenţe

  Graţie unei tehnologii digitale avansate, apelurile nu sunt deranjate de interferenţele de la alte dispozitive.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa