Staţie de andocare pentru iPod/iPhone

  Andocaţi iPod-ul/iPhone-ul

  Staţia compactă de andocare Philips DCK3061 este proiectată pentru a vă permite să vă bucuraţi de conţinutul multimedia de pe iPod/iPhone pe sistemele Home Theater şi audio de la Philips. Andochează şi încarcă în siguranţă iPod-ul/iPhone-ul pentru confortul dvs.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Andocaţi iPod-ul/iPhone-ul

pentru redare media de pe home theater

 • Andocaţi un iPod/iPhone în carcasa lui

  Andocaţi un iPod/iPhone în carcasa lui

  Portul de andocare de pe această staţie de andocare,proiectat inteligent, se adaptează fără efort la orice iPod sau iPhone, fără adaptoare speciale. În plus, funcţionează chiar şi cu cele mai protectoare carcase – este suficient să andocaţi iPod sau iPhone aşa cum este. Acum puteţi să vă bucuraţi cu adevărat de muzică fără bătăi de cap.

 • Utilizaţi şi încărcaţi simultan dispozitivul dvs. iPod/iPhone

  Utilizaţi şi încărcaţi simultan dispozitivul dvs. iPod/iPhone

  Bucuraţi-vă de muzica MP3 preferată în timp ce încărcaţi dispozitivul iPod/iPhone! Staţia vă permite conectarea dispozitivului portabil direct la sistemul cu staţie de andocare pentru a putea asculta muzica preferată cu un sunet superb. De asemenea, aceasta încarcă dispozitivul iPhone/iPod în timpul redării, astfel încât să vă puteţi bucura de muzică şi să nu trebuiască să vă preocupe epuizarea bateriei dispozitivului portabil. Sistemul cu staţie de andocare vă încarcă automat dispozitivul portabil în timp ce este andocat.

 • Redaţi muzica, clipurile video şi fotografiile de pe iPod/iPhone

  Redaţi muzica, clipurile video şi fotografiile de pe iPod/iPhone
Vezi toate Specificaţile
 • Numai pentru iPod clasic şi iPod touch

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa