sistem de divertisment cu staţie de andocare

  Sistem muzical pentru directori executivi

  Sistemul cu staţie de andocare Philips DC350 redă muzică de pe iPhone/iPod şi radio. Acesta are o staţie de andocare pentru iPhone/iPod pentru sincronizarea muzicii, calendarului şi listelor de pe PC. Receptorul Bluetooth® permite efectuarea de apeluri hands-free de la mobil sau streaming de muzică.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sistem muzical pentru directori executivi

conectaţi, sincronizaţi şi redaţi

 • Bluetooth pentru apeluri hands-free

  Bluetooth pentru apeluri hands-free

  Toate unităţile Philips pentru maşină beneficiind de tehnologie Bluetooth sunt echipate cu modul Bluetooth pentru apeluri hands-free şi streaming de muzică de la telefoanele şi dispozitivele audio compatibile cu tehnologia Bluetooth. Procesul de sincronizare este la fel de uşor de realizat ca şi configurarea căştilor tipice cu Bluetooth. Puteţi transfera contactele de pe telefonul dvs. şi salva în sistem agenda dvs. de telefon preferată. Puteţi, de asemenea, să retransferaţi cu uşurinţă apelurile înapoi pe telefonul dvs. pentru conversaţii private. Cu Bluetooth, puteţi prelua fără complicaţii apeluri şi conduce în siguranţă păstrând ambele mâini pe volan.

 • Oră de alarmă dublă

  Oră de alarmă dublă

  Sistemul audio Philips este furnizat cu două ore de alarmă. Setaţi o oră de alarmă pentru trezirea dvs. şi a doua oră pentru trezirea partenerului.

 • Telefon mobil compatibil Bluetooth

  Telefon mobil compatibil Bluetooth
 • Savuraţi muzica din surse multiple

  Savuraţi muzica din surse multiple
 • Legătură iPhone, iPod, radio şi MP3

  Legătură iPhone, iPod, radio şi MP3
 • Încărcaţi-vă iPod-ul şi iPhone-ul

  Savuraţi muzica MP3 preferată în timp ce încărcaţi dispozitivul iPod/iPhone! Staţia vă permite conectarea dispozitivului dvs. portabil direct la playerul Philips pentru a putea asculta muzica preferată cu un sunet superb. De asemenea, aceasta încarcă dispozitivul iPod/iPhone în timpul redării, astfel încât să vă puteţi bucura de muzică fără a fi nevoie să vă preocupe epuizarea bateriei dispozitivului portabil. Utilizaţi telecomanda pentru a naviga, a selecta şi a reda muzica stocată pe iPod/iPhone. Playerul Philips vă încarcă automat dispozitivul portabil în timp ce este andocat.

Vezi toate Specificaţile
 • Este necesar iPhone-ul pentru a utiliza funcţiile telefonului

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa