Sunet şi imagine

  Radio cu ceas pentru iPhone/ iPod

  Treziţi-vă în acordurile muzicii de pe iPhone/ iPod

  Începeţi-vă ziua cu radioul cu ceas Philips DC220 pentru iPhone/ iPod care vă redă melodiile preferate cu un sunet excelent. Are setări diferite ale alarmei pentru zilele lucrătoare şi pentru zilele de weekend, plus radio FM şi MP3 Link pentru mai multe opţiuni muzicale.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Treziţi-vă în acordurile muzicii de pe iPhone/ iPod

 • Alarmă dublă cu setări pentru zilele săptămânii şi zilele de weekend

  Alarmă dublă cu setări pentru zilele săptămânii şi zilele de weekend

  Conceput special pentru stilul de viaţă din prezent, acest radio cu ceas dispune de o alarmă dublă, care vă permite să setaţi ore diferite de alarmă pentru zile lucrătoare şi weekend sau chiar modifica setările alarmei pentru cupluri. Setările alarmei pot fi personalizate pentru aceleaşi ore de alarmă pe parcursul întregii săptămâni, de luni până duminică. Sau puteţi seta alarma pentru a vă trezi devreme în zilele lucrătoare, de luni până vineri, şi pentru a lenevi în pat sâmbăta şi duminica. Indiferent de varianta aleasă, datorită acestor funcţii confortabile nu mai trebuie să vă bateţi capul cu diferite ore de alarme în fiecare seară.

 • Apel de trezire delicat cu un volum progresiv al alarmei

  Apel de trezire delicat cu un volum progresiv al alarmei

  Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

 • Boxele Bass Reflex oferă un bas puternic, profund

  Boxele Bass Reflex oferă un bas puternic, profund

  Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate.

 • Andocaţi orice iPhone/ iPod, chiar şi în carcasa lui

  Andocaţi orice iPhone/ iPod, chiar şi în carcasa lui

  Portul de andocare cu arc proiectat inteligent se adaptează fără efort la orice iPhone sau iPod, fără adaptori speciali. În plus, funcţionează chiar şi cu cele mai protectoare carcase – este suficient să andocaţi iPhone sau iPod aşa cum este. Acum puteţi să vă bucuraţi cu adevărat fără bătăi de cap de muzică.

 • Tuner digital FM cu posturi presetate

  Tuner digital FM cu posturi presetate

  Radioul FM digital oferă opţiuni muzicale suplimentare colecţiei de muzică pe sistemul audio Philips. Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Legătură MP3 pentru redarea de muzică portabilă

  Legătură MP3 pentru redarea de muzică portabilă

  Conectivitatea prin legătură MP3 permite redarea directă a materialelor MP3 de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii dvs. preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, legătura MP3 este de asemenea extrem de comodă, deoarece tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi playerul MP3 la sistemul audio.

 • Utilizaţi şi încărcaţi dispozitivul dvs. iPhone/iPod

  Utilizaţi şi încărcaţi dispozitivul dvs. iPhone/iPod

  Bucuraţi-vă de muzica MP3 preferată în timp ce încărcaţi dispozitivul iPhone/iPod! Staţia vă permite conectarea dispozitivului portabil direct la sistemul cu staţie de andocare pentru a putea asculta muzica preferată cu un sunet superb. De asemenea, aceasta încarcă dispozitivul iPhone/iPod în timpul redării, astfel încât să vă puteţi bucura de muzică şi să nu trebuiască să vă preocupe epuizarea bateriei dispozitivului portabil. Sistemul cu staţie de andocare vă încarcă automat dispozitivul portabil în timp ce este andocat.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa