sistem de divertisment cu staţie de andocare

  sistem de divertisment cu staţie de andocare

  Conectaţi playerul şi redaţi melodiile dorite la volum maxim

  Eliberaţi-vă muzica şi savuraţi un sunet superb împreună cu prietenii. Conectaţi iPod-ul la staţia de conectare elegantă şi compactă DC199B - veţi beneficia de un sunet dinamic şi de funcţionalităţile esenţiale care vă permit să vă bucuraţi de muzică, aşa cum doriţi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

sistem de divertisment cu staţie de andocare

USB Direct, Tuner digital FM DC199B/12 Caută produse similare

Conectaţi playerul şi redaţi melodiile dorite la volum maxim

 • Utilizaţi şi încărcaţi simultan dispozitivul dvs. iPod

  Utilizaţi şi încărcaţi simultan dispozitivul dvs. iPod

  Savuraţi muzica MP3 preferată în timp ce încărcaţi dispozitivul iPod! Staţia vă permite conectarea dispozitivului iPod direct la sistemul cu staţie de andocare pentru a putea asculta muzica preferată cu un sunet superb. De asemenea, aceasta încarcă dispozitivul iPod în timpul redării, astfel încât să vă puteţi bucura de muzică şi să nu trebuiască să vă preocupe epuizarea bateriei dispozitivului iPod. Utilizaţi telecomanda pentru a naviga, a selecta şi a reda muzica stocată pe iPod. Sistemul cu staţie de andocare vă încarcă automat dispozitivul iPod în timp ce este andocat.

 • Savuraţi muzica MP3 sau WMA direct din dispozitive USB portabile

  Savuraţi muzica MP3 sau WMA direct din dispozitive USB portabile

  Conectaţi memoria flash la portul USB al sistemului dvs. Hi-Fi Philips. Muzica dumneavoastră stocată în format digital va fi redată direct din dispozitiv. Acum puteţi savura momentele preferate împreună cu familia şi prietenii.

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Funcţiile timer cu funcţie Sleep şi Wake-Up

  Funcţiile timer cu funcţie Sleep şi Wake-Up

  Multe ceasuri cu alarmă dispun de o varietate de alarme. Acest radio cu ceas Philips vă trezeşte în sunetele radioului sau ale soneriei. Timerul cu funcţie Sleep vă permite să programaţi muzica pentru a coincide cu timpul până adormiţi în mod normal. Indiferent ce doriţi de la un ceas cu alarmă, fie că este o sonerie matinală care produce un ton stabil, fie că doriţi să ascultaţi muzica favorită când mergeţi la culcare, acest radio cu ceas are toate calităţile.

 • Reglaj digital pentru posturi prestabilite

  Reglaj digital pentru posturi prestabilite
 • Difuzoare de 4", pentru un sunet de calitate, cu bass profund

  Difuzoare de 4", pentru un sunet de calitate, cu bass profund
 • O singură telecomandă, pentru sistem şi iPod

  O singură telecomandă, pentru sistem şi iPod
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa