sistem de divertisment cu staţie de andocare

  sistem de divertisment cu staţie de andocare

  Bucuraţi-vă de iPod şi de muzica MP3 la maxim, oriunde mergeţi

  Ascultaţi muzică din iPod şi de pe CD-uri la volum maxim şi cu mândrie. Sistemul modern cu staţie de andocare Philips DC1010 este dotat cu un sistem de difuzoare cu acoperire largă, îmbunătăţit cu funcţia Dynamic Bass Boost - perfectă pentru sporirea volumului oriunde mergeţi! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

sistem de divertisment cu staţie de andocare

Redare de CD-uri şi discuri CD-R/RW DC1010/12 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de iPod şi de muzica MP3 la maxim, oriunde mergeţi

 • Utilizaţi şi încărcaţi simultan dispozitivul dvs. iPod

  Utilizaţi şi încărcaţi simultan dispozitivul dvs. iPod

  Savuraţi muzica MP3 preferată în timp ce încărcaţi dispozitivul iPod! Staţia vă permite conectarea dispozitivului iPod direct la sistemul cu staţie de andocare pentru a putea asculta muzica preferată cu un sunet superb. De asemenea, aceasta încarcă dispozitivul iPod în timpul redării, astfel încât să vă puteţi bucura de muzică şi să nu trebuiască să vă preocupe epuizarea bateriei dispozitivului iPod. Utilizaţi telecomanda pentru a naviga, a selecta şi a reda muzica stocată pe iPod. Sistemul cu staţie de andocare vă încarcă automat dispozitivul iPod în timp ce este andocat.

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Redaţi CD-uri, CD-R şi CD-RW

  Redaţi CD-uri, CD-R şi CD-RW

  Philips este cunoscut pentru crearea de produse compatibile cu multe discuri disponibile pe piaţă. Acest sistem audio vă permite să savuraţi muzică de pe CD, CD-R şi CD-RW. Un singur CD poate stoca până la 10 de ore de muzică. CD-RW (Compatibilitate cu formatul CD-RW) înseamnă că sistemul dvs. audio poate reda discuri atât în format CD-R, cât şi CD-RW. Discurile CD-R pot fi înregistrate o singură dată şi pot fi redate de orice player audio de CD-uri, în timp ce discurile CD-RW pot fi înregistrate şi reînregistrate de mai multe ori, şi pot fi redate doar de playerele CD audio compatibile.

 • Tuner AM/FM pentru divertisment la radio

  Tuner AM/FM pentru divertisment la radio
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa