Radio portabil

  Radio portabil

  Bucuraţi-vă de radio DAB+ în deplasare!

  Obţineţi cel mai bun radio oriunde mergeţi. Radioul portabil Philips DA1200/12 DAB oferă un sunet pur, scanare rapidă şi presetări FM/DAB. Având dimensiuni de buzunar şi dispunând de o baterie încorporată reîncărcabilă, acest radio este un tovarăş de călătorie ideal. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Radio portabil

DAB+/FM, Acord digital, 20 de posturi presetate, Căşti stereo, Baterie reîncărcabilă DA1200/12 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de radio DAB+ în deplasare!

 • Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecranul LCD cu fundal iluminat asigură o vizionare şi utilizare facile în condiţii de lumină scăzută şi oferă informaţii clare imediat.

 • Radio DAB+ clar şi fără bruiaj

  Radio DAB+ clar şi fără bruiaj

  Tehnologia radio digitală DAB+ (Digital Audio Broadcasting) este nu numai un sistem de transmisie FM analogică, ci şi o nouă modalitate de a difuza programe radio prin intermediul unei reţele de emiţătoare terestre. Aceasta oferă ascultătorilor mai multe opţiuni şi informaţii la o calitate a sunetului clară şi fără bruiaj. De asemenea, permite unităţii receptoare să reţină semnalele cele mai puternice. Pentru posturile digitale DAB+, nu trebuie să memoraţi frecvenţe, iar posturile sunt memorate după nume, deci nu mai este nevoie să căutaţi frecvenţele.

 • Design compact şi ultra-uşor perfect pentru activităţi în mişcare

  Designul compact şi uşor al acestui mini-încărcător face din el tovarăşul ideal de călătorie care vă va menţine în funcţiune toate aparatele electrice.

 • Mufă pentru căşti stereo pentru o audiţie muzicală superioară

  Conectează-ţi căştile la acest dispozitiv Philips pentru o experienţă de ascultare mai intimă ori de câte ori doreşti. Te poţi bucura de muzica favorită cu un sunet de excepţie, fără a-i deranja pe ceilalţi, conectând căştile la acest dispozitiv.

 • DAB+, DAB şi FM pentru o experienţă radio totală

  Tehnologia radio digitală DAB+/DAB (Digital Audio Broadcasting) este, în plus faţă de tehnologia de transmisie FM analogică, o nouă modalitate de a difuza programe radio prin intermediul unei reţele de emiţătoare terestre. Aceasta oferă ascultătorilor mai multe opţiuni şi informaţii la o calitate a sunetului clară şi fără interferenţe. Tehnologia permite receptorului radio să se fixeze pe cel mai puternic semnal pe care îl găseşte. Pentru posturile digitale DAB+ sau DAB, nu trebuie să memoraţi frecvenţe, iar posturile sunt memorate după nume, astfel că nu mai este nevoie să căutaţi frecvenţe.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa