Telefon fără fir

  Eleganţă îndrăzneaţă

  Designul exclusivist întâlneşte performanţele ridicate ale telefonului fără fir Philips D630, care dispune de un afişaj color mare, setări de confidenţialitate, sistem de monitorizare pentru copii şi multe altele. Sunetul de înaltă calitate asigură permanent o uimitoare audiţie, pentru conversaţii clare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Telefon fără fir

Afişaj color TFT de 4, 6 cm/1, 8", Difuzor receptor D6301B/53 Caută produse similare

Eleganţă îndrăzneaţă

 • ID apelant – ca să ştii întotdeauna cine te sună*

  ID apelant – ca să ştii întotdeauna cine te sună*

  Uneori e bine să ştiţi cine vă sună înainte de a răspunde. Iar caracteristica noastră pentru ID-ul apelantului vă permite să urmăriţi cine este la celălalt capăt al firului.

 • Consum de curent şi radiaţii scăzute (modurile ECO şi ECO+)

  Consum de curent şi radiaţii scăzute (modurile ECO şi ECO+)

  Telefoanele Philips sunt eficiente energetic şi sunt proiectate pentru a proteja mediul. Când modul ECO este activat, radiaţiile emise sunt reduse cu până la 60% şi cu până la 95% când telefonul se încarcă. La activarea modului ECO+, radiaţiile scad la zero.

 • Lista neagră, apel anonim, mod silenţios, restricţionare apeluri

  Lista neagră, apel anonim, mod silenţios, restricţionare apeluri

  Lista neagră restricţionează anumite numere sau pe cele care conţin anumite cifre, asigurându-te că nu primeşti apeluri nedorite. Poţi bloca până la 4 seturi de numere. Apel anonim restricţionează apelurile primite cu număr ascuns, folosit uneori de vânzători. Telefonul nici nu sună, pentru a nu te deranja. În modul silenţios poţi dezactiva tonurile de apel cât timp doreşti pentru a te bucura de linişte şi pace. Datorită funcţiei Restricţionare apel poţi evita facturile scumpe blocând apelurile către numere care încep cu anumite cifre (de exemplu, numere cu tarif special).

 • Receptor independent cu un difuzor pentru apeluri simple mâini libere

  Receptor independent cu un difuzor pentru apeluri simple mâini libere

  Modul Handsfree (Mâini libere) utilizează un difuzor încorporat pentru a amplifica vocea apelantului, permiţându-vă să purtaţi convorbirea fără a ţine telefonul la ureche. Această caracteristică este utilă în special când telefonul este utilizat de mai multe persoane sau când sunteţi ocupat cu mai multe activităţi.

 • HQ-Sound: inginerie acustică de înaltă calitate pentru sunet superb

  HQ-Sound: inginerie acustică de înaltă calitate pentru sunet superb

  Telefoanele fără fir Philips cu HQ-Sound: construite pe decenii de experienţă şi inovaţii în dezvoltarea produselor audio Hi-Fi şi telefoanelor de vârf pentru a furniza o claritate excelentă a vocii pentru telefoanele noastre DECT. Când vine vorba despre îmbunătăţirea calităţii vocii, inginerii şi arhitecţii noştri în acustică s-au gândit la toate – componente de înaltă calitate, procesare digitală a semnalului, design acustic precis, testare avansată şi reglări fine. Rezultatul este un sunet clar şi autentic. Sunet atât de bun şi natural, ca şi cum aţi fi acolo în persoană.

 • Profile MySound pentru a se potrivi preferinţei dvs. legate de sunet

  Profile MySound pentru a se potrivi preferinţei dvs. legate de sunet

  Percepţia sunetului este subiectivă, şi fiecare are propriile preferinţe de ascultare. MySound readuce personalitatea fiecărei conversaţii permiţându-vă să alegeţi profilul audio care se potriveşte cel mai bine preferinţelor dvs. legate de sunet: Clar – pentru a face vocile să sune mai clare ; Lin – pentru tonuri prietenoase, line; Cald – pentru a face vocile să sune primitoare şi calde.

 • Intrări cu trei câmpuri pentru a aloca 3 numere unui singur contact

  Intrări cu trei câmpuri pentru a aloca 3 numere unui singur contact

  Acum, majoritatea persoanelor au mai multe numere de contact. Lista noastră de contacte facilitează gestionarea contactelor tale telefonice. Pur şi simplu salvezi trei numere de telefon pentru până la 100 de contacte, putând alege să selectezi trei nume diferite de câmpuri pentru numărul de telefon de acasă, de la birou sau cel mobil.

 • Durată de convorbire de până la 18 de ore la o singură încărcare

  Durată de convorbire de până la 18 de ore la o singură încărcare
 • Monitorizarea pentru copii vă alertează în momentul în care copilul necesită atenţie

  Primiţi o alertă în momentul în care copilul are nevoie de dvs. Puneţi receptorul DECT în camera copilului şi primiţi o alertă pe bază sau pe un telefon DECT (de ex., un alt număr de fix) sau telefon mobil (când sunteţi plecat) în momentul în care copilul începe să plângă.

 • Alocă un ton de apel unui anumit contact

  Alocă un ton de apel special persoanelor importante din viaţa ta. Vei ieşi în evidenţă atunci când vei primi un apel de la ele. Poţi aloca tonuri de apel pentru până la 9 persoane de contact sau grupuri de contacte.

Vezi toate Specificaţile
 • *Această caracteristică necesită abonament suplimentar la serviciul ID apelant. Consultaţi operatorul de reţea local pentru detalii.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa